Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]


Novi Postovi · Lista Korisnika · Pravila Foruma · Pretraga · Praćenja
Page 1 of 11
Forum » Film & TV » Serije » Jessica Jones (Jos jedan Marvelov junak, serija iz 2015 god.)
Jessica Jones418
poruka na forumu
31 72post # 1 | 26.03.16 , 10:18 AM

Jessica Jones  je Marvelov strip junak koji je prosle godine oziveo u novoj seriji u Marvelovoj produkciji.
Jessica se bavi detektivskim poslom trazeci nestale osobe. Nju muce dogadjaji iz proslosti i vuce traume koje leci opijanjem ziveci buran zivot. Ali ona nije sasvim obicna zena detektiv, ona je posebna!
No vratimo se na pocetak.
Na pocetku u stripu a kasnije i kroz seriju Jessicu upoznajemo kao devojku koja je sasvim obicna i prosecna, zivi u malom mestu sa svojim roditeljima, sve dok jednog dana ne dobije pozivnicu od tatinog sefa Tonija Starka da podju u Dizni vorld, na putu dozivljavaju udes kada se sudare sa konvojem koji prevozi opasne hemikalije. Njena porodica je mrtva a Dzesika se  nakon meseci kome budi u bolnici i sazna da je usvojena od strane porodice Dzouns.
Medjutim hemikalije kojima je bila izlozena su bile radio aktivne i Dzesika je dobila neverovatne moci, nadljudsku snagu, izdrzljivost na bol i neverovatne fajterske sposobnosti!
Staratelji su je upisali u Midtown High gde je isla u istu skolu sa Tonijem Parkerom, Spajdermenom. On je u njoj prepoznao tugu koji je i sam osecao zbog gubitka roditelja, medjutim kao i ostala deca ni Dzesika nije htela da se druzi snjim misleci da je cudak.
Ona nije zelela da koristi svoje moci, ona nije htela da bude heroj!
Medjutim kada je na casu prisustvovala borbi izmedju Spajderemena i Sendmena, ohrabrila se da koristi svoje moci.
ona je svoj najveci sukob imala sa Daredevilovim junakom Kilgrejvom, odnosno poznatijim kao Ljubistasti covek ''The Purple Man''

Kilgrejv je izuzetno mocan i poseduje neverovatne sposobnosti apsolutne kontrole uma. On ju je najstrasnije mucio i Dzesika je izgubila razum slusajuci samo njega ne moguci da odluci sta je dobro a sta ne.
Kilgrejv je poslao Dzesiku da ubije Daredevila, medjutim Dzesika je tamo napala prvog heroja koga je videla a to je bila Vestica Skarlet  a napali su je jos i Ajron Men i Vision.

Dzesika je posle toga meseicma bila u komi, pod okriljem S.H.I.L.D.S.A I doktora Greja iz X mena. Grej se poigrao sa njenim umom i namestio joj nekakvu vrstu blokade kako bi mogla da se u buducnosti odupre Kilgrejvu.U seriji upoznajemo Dzesiku posle dogadjaja sa Kilgrejvom. Ona je privatna detektivka koja jedan dan dobija zahtev od roditelja nestale devojke. Kada sazna da im je njenu adresu i broj dao covek u ljubicastom odelu Dzesika shvata da se njena nocna mora Kilgrejv vratio. Sada je njena misija spasiti devojku i jednom za svagda unistiti Kilgrejva.
U seriji se pojavljuje i Luk Kejdz taodje super heroj cija je koza poput celika, neprobojna i ona se sa njim upusta u aferu.
Sjajni glumci i dobra prica, koja drzi paznju!

Da li ste pratili seriju?

Ako niste ovo je sjajan uvod za ono sto odove serije mozete ocekivati!


Fajlovi: 6073373.jpg(146Kb)
418
poruka na forumu
31 72post # 2 | 26.03.16 , 10:20 AM

Zaboravila sa da vas takodje pitam i ko su vam omiljeni likovi u seriji?

Meni su Luk, Trish i sam Kilgrejv jer mi je fenomenalan, sarkasican, zabavan i surov! Glumac koji ga glumi je odlicno odradio svoju ulogu kao i glumica koja glumi Dzesiku.
418
poruka na forumu
31 72post # 3 | 26.03.16 , 10:21 AM

I da serija je produzezna za 2 sezonu koja ce poceti na leto, najverovatnije u junu!

Forum » Film & TV » Serije » Jessica Jones (Jos jedan Marvelov junak, serija iz 2015 god.)
Page 1 of 11
Search: