Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]


Novi Postovi · Lista Korisnika · Pravila Foruma · Pretraga · Praćenja
Page 1 of 11
Forum » Film & TV » Serije » The Shannara Chronicles (Nova serija iz 2016 god. u MTV produkciji)
The Shannara Chronicles418
poruka na forumu
31 72post # 1 | 12.03.16 , 9:39 AM

The Shannara Chronicles je nova americka naucno fanstasticna serija koja je inspirisana knjigama The Sword of Shannara Trilogy  Terija Bruksa.
Prva epizoda je prikazana 5. januara, sezona ima 10 epizoda a sezona 2 jos nije potvrdjena ali  se suska da je scenario vec spreman i ceka se samo MTV da da konacu odluku :)

Sinospis: 300 godina nakon Rata Rasa u kome su se borili gnomovi, trolovi, demoni, vilenjaci i ljudi, sagradjeno je novo kraljevstvo koje je narpavilo drvo zivota Elkris koje cuva demone i magiju zarobljene u Parlalenom svetu. Nestao je i poslednji Sinara kao i poslednji druid koje moze spastiti svet.
Medjutim mocni demon Dagdar Mur je nekako uspeo da se oslobodi iz okova Elkrisa i drvo je pocelo da umire. Medjutim pre toga drvo je pocelo da se obraca Princezi vilenjaka Amberli koja ce slucajem okolonosti ostati jedini preziveli izabrani i njena je sudbina da spasi drvo. Njoj ce se takodje pridruziti iscelitelj Wil koji je posleednji Sinara, a koji je takodje nesvesan svojih moci, i lutalica Eritreja, vodjeni poslednjim zemaljskim druidom Alanonom oni ce pokusati da spasu kraljevstvo 4 zemlje.

Da li ste pratili seriju kako vam se dopada?


Fajlovi: 4713167.jpg(102Kb)
60
poruka na forumu
2 0post # 2 | 16.03.16 , 7:11 PM

Odgledao sam sto je do sada izaslo,zanimljiva je,nastavicu i dlaje da je pratim smile

Forum » Film & TV » Serije » The Shannara Chronicles (Nova serija iz 2016 god. u MTV produkciji)
Page 1 of 11
Search: