Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]


Novi Postovi · Lista Korisnika · Pravila Foruma · Pretraga · Praćenja
Page 1 of 11
Forum » Međuljudski odnosi » Sex » Koji horoskopski znakovi su najbolji u krevetu? (Za one koji veruju u horoskop)
Koji horoskopski znakovi su najbolji u krevetu?1600
poruka na forumu
127 116post # 1 | 10.10.14 , 4:24 PM

Ovan
Ovan sa Ovnom? Može, ali samo ako volite vruć seks posle žestokih svađa. Bik će vam donositi doručak u krevet, sa Rakom možete u romantične šetnjice, a Vagu ćete odmah poželeti do kraja.
Bik
Rak voli da se mazi, Devica vam je dosadna, Škorpion je samo za jednu noć, a sa Bikom će vam biti genijalno. Po ceo dan i noć u krevetu. Samo, ko će se od vas dvoje setiti da promeni posteljinu?
Blizanci
Vi i Strijelac ste kao dve puzzle - savršen par. Samo kad ne bi bilo te Vodolije koja će vam potpuno zamutiti misli. Sa Ovnom možete doživeti vatromet strasti, ali, nažalost, neće biti dugog veka.
Rak
Lav će vam ekspresno podići samopouzdanje, a onda izazvati pravu oluju osećanja, sa Škorpionom možete imati vruću aferu i probati zabranjeno voće, ali Jarac će biti onaj pravi.
Lav
Naravno da volite vatru i strast, ali Ovan je čak i za vas preeksplozivan. Sa Lavom ćete biti pravi tandem za igre bez granica, a Devica vas u isto vreme privlači i nervira. Naš savet – saosećajna Vodolija.
Devica
Ovan je samo za jednu noć. Sa Blizancima ćete imati najbolji seks u životu, Ribe su slatke, ali neuračunljive, ali jedini znak koji će vas uveče odvesti u operu, a ujutro dovesti do orgazma je Vodolija.
Vaga
S Lavom možete biti srećni samo ako on zaboravi na svoje mačo manire i smanji apetit. Škorpion vam je previše zahtevan, Bik je super ortak, ali ništa od leptirića u stomaku, ali Vodolija je obećana zemlja.
Škorpija
Bik je fascinantan, ali njegova opsesija i strast mogu biti opasne. Rak je neodoljiv kao najukusnija pralina, samo što vam i od nje može pozliti. Ovan je odličan, ali nepouzdan, a Lav je na vašem nivou.
Strelac
Seks sa Škorpionom je idealan za dizanje ega, Ribe će vas ugnjaviti svojom sentimentalnošću, sa Strelcem možete biti najglamurozniji par u gradu, ali Vaga vam je suđena.
Jarac
Ovan vam je drag i daje vam slobodu. Šta biste više? Sa Bikom ste na sedmom nebu. Strelac će vam pričati bajke koje neće moći da realizujete, a Ribe su otkriće godine - zaigrane i uzbudljive, baš poput vas.
Vodolija
Sa Blizancima možete do mile volje da eksperimentišete u krevetu, Rak ume da vas uteši, ali ne zna da vas ljubi, Lava izbegavajte u širokom luku, a sa drugom Vodolijom možete lebdeti dva metra iznad zemlje.
Ribe
Lav će u vama videti seksi boginju, sa Škorpionom snimate triler, sa Strelcem možete osvojiti svet, samo ne zaboravite da treba i disati, a u Jarcu možete otkriti prijatelja i ljubavnika.
276
poruka na forumu
37 49post # 2 | 10.10.14 , 7:39 PM

Devica 
Ovan je samo za jednu noć. Sa Blizancima ćete imati najbolji seks u životu, Ribe su slatke, ali neuračunljive, ali jedini znak koji će vas uveče odvesti u operu, a ujutro dovesti do orgazma je Vodolija.   thumb
31
poruka na forumu
2 0post # 3 | 10.10.14 , 8:06 PM

Bik dobar, blizanac ocajan, lav egocentrican,strelac osrednji, riba fantastican wink
6
poruka na forumu
4 0post # 4 | 11.10.14 , 7:19 PM

Lavovi su zakon, pricam iz iskustva tongue
327
poruka na forumu
7 21post # 5 | 19.04.15 , 9:22 AM

Quote tetkača ()
Vaga S Lavom možete biti srećni samo ako on zaboravi na svoje mačo manire i smanji apetit. Škorpion vam je previše zahtevan, Bik je super ortak, ali ništa od leptirića u stomaku, ali Vodolija je obećana zemlja.

Lele

Forum » Međuljudski odnosi » Sex » Koji horoskopski znakovi su najbolji u krevetu? (Za one koji veruju u horoskop)
Page 1 of 11
Search: