Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]


Novi Postovi · Lista Korisnika · Pravila Foruma · Pretraga · Praćenja
Page 1 of 11
Forum » Međuljudski odnosi » Ljubav » Koliko mi imamo pravo da zavirujemo u partnerovu intimu?
Koliko mi imamo pravo da zavirujemo u partnerovu intimu?2342
poruka na forumu
131 618post # 1 | 24.10.14 , 3:53 PM

Kondom u njegovoj tasni (nedostatak kondoma), kopanje po dzepovima, provera po telefonu, raspitivanja okolo i ostale "detektivske" stvari, uglavnom se zavrsavaju njegovom-njenom recenicom: "sta kopas po mojim stvarima, sta se desava sa tobom, ti si lud-a ako mislis da te varam" itd...

Zanima me, da li je ta provera po njegovim-njenim licnim stvarima recept za savrsen brak ili  je to oruzje koje se koristi samo u slucaju nuzde, ako se vec neko vrijeme sumnja na partnera?

Takodje, volela bih da popricamo malo o ljubavniku-ljubavnici za njega-nju uvek saznamo u "4 oka". Mislim, kada izadje na videlo stvarno je nbt. na koji nacin se za prevaru saznalo...

Fajlovi: 9247170.jpg(4Kb)
117
poruka na forumu
23 26post # 2 | 24.10.14 , 7:54 PM

Takve osobe bi trebalo slati na neku kliniku za odvikanjave ''nečeg''! Time samo dobijaš ogromnu NULU! I da se ispostavi tačno, ispadaš smešan ako svakog dana pokušaš da kontrolišeš! 

I da mi neko ''skine'' devojku, ne pada mi na pamet da pokrećem fizički obračun, to je za balave klince koji dižu tegove. Ti si nju izgubio jer se ona upustila u priču. Njemu bih pružio ruku i rek'o da je veći šmeker od mene! Okrenuo bih se i otišao.

U zdravlje!
. . .

Forum » Međuljudski odnosi » Ljubav » Koliko mi imamo pravo da zavirujemo u partnerovu intimu?
Page 1 of 11
Search: