Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]


Novi Postovi · Lista Korisnika · Pravila Foruma · Pretraga · Praćenja
Page 1 of 11
Forum » Razonoda » Pričaonica » Strasne price
Strasne price10
poruka na forumu
0 0post # 1 | 16.04.15 , 8:30 PM

Ajde pricajte neke strasne price, evo ja cu prvi:

Ovo je sa jednoga foruma:

Eh sad.. Evo vam jedne istinite priče kojoj je moj frend posvjedočio.
To se dogodilo prije 5-6 godina. Slavio se njegov 14. ili 15. rođendan, i naravno, u jednom dijelu rođendana netko je došao na ideju da se prizivaju duhovi. Posjedali su se u krug, ugasili svjetlo, upalili svijeću i počeli blebetati bezvezne riječi dozivanja. Završili su s time i počeli se smijati jer se nije događalo ništa.
I tako, nakon nekog vremena zafrkancije u kući, došli su na ideju da idu šetati po kvartu.. oko 1 - 1:30 ujutro.. Svi su redom izašli iz kuće i išli na šetnju po kvartu. Prolazili su kraj osnovne škole, uskim putićem koji je bio neosvjetljen, do njega je dopiralo svjetlo samo iz daljine, od uličnih lampi udaljenih 200-ak metara. Putić je prolazio kraj nogometnog igrališta.
Kako su išli tim putićem, netko od njih se ukipio i problijedio ko' krpa. Ostali su stali, pogledali u smjeru u kojem je gledao ovaj problijedjeli i što su vidjeli?
Blizu sredine igrališta visoka blijeda spodoba u crnoj kukuljici vrišteći se vrtjela oko svoje osi, a oko nje je trčalo nešto crno, četveronožno, bijesnog izgleda. Potrčali su ja mislim koliko im je dragi Bog nogama dozvolio i stali tek nakon što su bili sigurni da više ne vide igralište. Vraćali su se prema kući slavljenika, i došli na raskrižje njegove i ulice, i ulice kojom su došli. Nasred raskrižja, crn auto, otvorena sva vrata i gepek, upaljena sva svjetla i žmigavci, u autu mrak, ali ulične lampe su potvrđivale da u autu nema nikoga. Kako mi je on pričao, svatko od njih počeo se osvrati i pogledom prelaziti po prozorima obližnjih kuća, ne bi li vidio koje upaljeno svjetlo u sobi nekog stanara. Ali.. nigdje nikog budnog osim njih.
Kaže da je sva sreća da nisu ulazili, niti se približavali previše tom autu - tko zna što je moglo biti..
Otišli su kod slavljenika doma, i naravno, nisu izlazili iz njegove kuće do jutra.. Iz prevelikog straha.

Forum » Razonoda » Pričaonica » Strasne price
Page 1 of 11
Search: