Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]


Novi Postovi · Lista Korisnika · Pravila Foruma · Pretraga · Praćenja
Page 1 of 11
Forum » Info pomoć i podrška » Info centar » Pomoc oko online filmova part 2 (Detaljno upustvo)
Pomoc oko online filmova part 2513
poruka na forumu
63 108post # 1 | 22.12.14 , 8:50 PM

Ako vam nije pomogla ova TEMA onda pogledajte sledece upustvo.

E, sad, ako ste zalazili u Control Panel pa onda išli na ikonu Jave, tj. postavke Jave, pa tamo malo istraživali i preuređivali opcije, nisam siguran koliko će to uticati na ono što mi želimo postići na ovoj stranici (tj. gledati filmove).

Pa da krenemo,idete Start -> Control Panel -> Java.

Druga stvar koja je bitna, a to je ono kada ste sve instalirali i kad otvorite browser i idete gledati film, i prema upustvu, treba se pojaviti ona poruka koja od vas traži da odobrite neki gkPluginsLib, a njoj ni traga. Umesto toga, na videu je i dalje ona poruka pod 1. i 2. da trebate instalirati Javu.

Ali, ako ste po upstvu odobrili plugin Jave na ubioskop.com (opcija za to se nalazi pre adrese stranice u  Address Baru ), još jedino što vam je preostalo je da odete u Control Panel ->Windows Firewall-> ( na levoj strani u plavom ) Allow a program or feature through Windows Firewall .

Na listi programa, ako nema Jave, onda je sami dodajte i to tako sto kliknete na Allow another program i onda u novootvorenom prozoru Add a program i kliknete na Browse.

Zatim, C: -> Program Files (ili Program Files (x86) ako vam je tamo folder Jave) -> jre1.8.0_25 -> bin -> java.exe i klik na Open. U prozoru sada imate Java™ Platform SE Binary, klik na nju, pa klik na Add, klik na kvačice za Javu za Home/Work (Private) (ako ste trenutnu internet vezu definisali kao privatnu, a ne javnu, jasno), onda OK,i to je to. Otvorite browser i idite na film, ako ne radi, onda je moguće da ste napravili sitnu grešku negde, poput toga da niste odobrili plugin Jave na stranici.Prekontrolisite sve. Inače, to je ključno, da je Java odobrena u Firewallu.Nekima tek tada proradi.

To bi trebalo da je to,pratite ove korake i trebalo bi da bude sve ok,ovo je provereno i trebalo bi da vam radi.

Ako vam i dalje nece napisete dole u komentaru u cemu je problem.

Napomena:Ako vam Java radi ovo vam ne treba,ova tema je napravljena za one kojima Java i pored stare teme ne radi.

Forum » Info pomoć i podrška » Info centar » Pomoc oko online filmova part 2 (Detaljno upustvo)
Page 1 of 11
Search: