Blog

Početna » Magazin » 2016 » Januar » 20

Zvala vatrogasce da joj skinu pojas nevinosti!
Jedna nemenovana sredovječna žena iz grada Padua u Italiji bila je prinuđena da pozove vatrogasce jer je izgubila ključeve od pojasa nevinosti koji je imala na sebi.!....

Vatrogasci su prvo pomislili da je zarobljena u kući, i da žena ne može izaći, a shvatili su o čemu je reč tek kada su došli do nje, a ona im pokazala svoj pojas nevinosti.!

"Izgubila sam ključeve i ne mogu ga otvoriti", izjavila je nesretna žena.

Vatrogasci su je pitali da li je prisiljena da nosi pojas nevinosti, te da li je žrtva nasilja u porodici. Žena, čiji identitet nije otkriven niti sme biti prema italijanskom zakonu, kazala je da ga nosi kako bi sebe sprečila da stupa u seksualne veze ili da bude evenutalno silovana.?!

Kako su preneli ovu zanimljivu i neobičnu vest italijanski mediji, reč o ženi u 60-im godinama koja se ustvari nije mogla setiti kombinacije na katancu koji se nalazio na pojasu nevinosti ručne izrade.

Da vas podsetimo da je pojas nevinosti bio je popularan u periodu renesanse i historijski je korišten kako bi se sprečila žena koja ga nosi da ima seks i da je sačuva od silovanja.

Veruje se da je prvi put korišten tokom krstaških ratova kada su vitezovi odlazili u borbu i tražili od svojih supruga da ih nose kako ne bi spavale sa drugim muškarcima.

IZVOR


DUH
20.01.16
228
glasova: 2

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2160

Top komentatori


Ko je online
Total online: 96
Guests: 96
Users: 0