Blog

Početna » Magazin » 2015 » Jul » 28

Youtube više nije povezan sa Google+
Ova vest nedavno je saopštena na zvaničnim YouTube i Google+ blogovima.

YouTube servis za razmenu video sadržaja povezan je sa društvenom mrežom Google+ u septembru 2013. godine, pa je u skladu sa time otvaranje novog kanala na Youtube-u zahtevalo korišćenje Google+ profila, uključujući i pojavljivanje pravog imena i prezimena korisnika u sekciji sa komentarima.

Nakon nepune dve godine, međutim, kompanija Google odlučila je da ukine prisilno povezivanje društvene mreže Google+ i Youtube servisa.

Prošlog meseca, kompanija je takođe lansirala Google Photos kao zasebni proizvod koji je zamenio odeljak Google+ Photos.

Čini se da je vodeći vrh kompanije konačno shvatio da je bila loša ideja međusobno povezati sve proizvode jer je veliki broj korisnika na Google+ mreži otvarao naloge kako bi mogao da koristi opcije i usluge koje nisu direktno vezane za mrežu.

Google-ov pokušaj da stvori društvenu mrežu koja će parirati Facebook-u i Twitter-u zato je već duže vreme meta podsmeha kritičara koji Google+ nazivaju ‘gradom duhova’.

Ipak, uprkos tome što nije popularan u jednakoj meri kao preostale dve mreže, Google+ uspeo je da privuče određeni broj privrženih korisnika.

Kompanija stoga navodi da neće odustajati od njih, i da radi na razvoju novih opcija kako bi korišćenje mreže učinila lakšim, korisnijim i zanimljivijim.

IZVOR


JoKeR
28.07.15
261
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2152

Top komentatori


Ko je online
Total online: 15
Guests: 15
Users: 0