Blog

Početna » Magazin » 2015 » August » 21

Windows 10 će blokirati piratske igre i programe?
Microsoft je promenom Uslova korišćenja i Politike poslovanja omogućio sebi, a vi ste na to pristali prihvativši pomenuto dvoje da: "Sme automatski da proverava verziju vašeg softvera, preuzima nadogradnje ili konfiguracijske promene, uključujući zabranu pristupa odeljku "Services", igranja piratskih igara ili korišćenja nesertifikovane dodatne opreme".

U izjavi za NDTV. koju je preneo DigitalSpy, Microsoft je rekao da "Tvrdnje koje se tiču kršenja prava na korišćenje intelektualne svojine shvata veoma ozbiljno i da na njih reaguje po standardnoj proceduri". Iako ovo zvuči prilično uopšteno i neprecizno za odgovor korisnicima, Microsoft nije ništa dodatno objasnio, pa ostaje nejasno da li će kompanija uraditi bilo šta što se blokade korišćenja piratskih igara, softvera i nelegitimnog hardvera tiče samostalno, da li će čekati da neko "dojavi" da se na računaru nalazi nelegalan sadržaj ili neće raditi ništa uopšte.

Kompanija je trenutno koncentrisana na poboljšanje Windows Store-a, odnosno sadržaja, koji bi trebalo da postane kvalitetniji, atraktivniji i brojniji na svim platformama unakrsno.

Windows 10 koristi već preko 50 miliona ljudi!

IZVOR


YUUUUP
21.08.15
302
glasova: 0

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2160

Top komentatori


Ko je online
Total online: 54
Guests: 54
Users: 0