Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 18

(VIDEO)Neaktiviranu bombu koristila kao vazu!
Ketrin Rolins, (45) kada je imala 15 godina, pronašla je u školskom dvorištu stvar za koju će se kasnije ispostaviti da je bomba(granata) iz Prvog svetskog rata!...

Ketrin se nije odvajala od svoje "vaza bombe" gotovo nikada

Granatu je iskopala iz zemlje i, misleći da nije opasna, odlučila je da je zadrži. Tako je Ketrin Rolins ne znajući da u kući ima smrtonosnu neaktiviranu granatu koristila kao vazu za cveće više od 30 godina! Dok jednog dana nije pomislila da možda i nije baš tako bezbedno kao što joj se čini.

Bila je u pravu! Ketrin je u intervjuu koji je dala objasnila da, dok je listala kanale na televiziji, naišla na dokumentarac o bombama kojima su Nemci gađali Britanske gradove u Prvom svetskom ratu.

Ovo je nateralo Ketrin da se zapita šta je s njenom vazom koja liči na granatu, pa je kontaktirala nadležne i objasnila im kako izgleda bomba u kojoj je preko trideset godina čuvala cveće.

Ubrzo zatim, tim policajaca iz bombaškog tima je došao do njene kuće kako bi uklonili napravu. Kako se ispostavilo, bomba je još uvek imala ekpsloziva u sebi, tako da je Ketrin sve ovo vreme držala cveće u smrtonosnoj vazi.

"Policajci su rekli da je bomba mogla da eksplodira i ubije sve u radijusu od dvadeset metara, mogla je i da sruši celu moju kuću", rekla je Ketrin,
"Držala sam je na kaminu tri decenije. Čak sam i igrala oko nje".

Na kraju po sreću Ketrin sve se završilo u najboljem redu Eksploziv iz neaktiviran granate je izvađen i "vaza bombe"ona je vraćena vlasnici. Ketrin je udata i ima dvoje dece, kaže da i dalje planira da koristi svoju vazu kao što je i do sada.

IZVOR
DUH
18.10.15
218
glasova: 0

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2205

Top komentatori


Ko je online
Total online: 66
Guests: 66
Users: 0