Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 6

(VIDEO)Čudna životinja pola bivo pola krokodil !
Misteriozno i veoma čudno stvorenje pronađeno je ovih dana na Tajlandu.Ne znamo da li je ova čudna i misterozna kreatura-životinja stvar prirode ili genetske neke mutiacije ali čudne životinje sa genetskim poremećajem sve su češća pojava u prirodi...

Ovaj put je otkriveno jedno zaista neobično stvorenje-"životinja" koje više podseća na nekakvo strano biće iz filmova o naučnoj fantastici nego na nešto što živi i postoji u stvarnom svetu tu kod nas na planeti Zemlji .!

Čudna i misteriozna životinja ako pogldate slike izgleda da je pola je krokodil, a pola bivo precizniji da budemo mladunče bivola

Ovo stvorenje ima glavu na kojoj je gruba koža i krljušti tako da podseća na glavu reptila, tačnije krokodila. Dalja istraživanja su pokazala da su udovi i kopita ipak delovi tela koji više podsećaju na tele.

Prema dostupnim informacijamasa sa sajta thairaith.co.th koji je i objavio ove čudne fotografije životinja je umrla odmah po rođenju.

Inače veroanje meštana je to da je ova čudna i neobična životinja donela sreću selu i porodici ispričali su stanovnici ovog mesta.

Na kraju pogledajte video snimak "životinje" pa sami zaključite o čemu je ovde reč o grešci prirode ili nekoj genetskoj veštačkoj mutaciji:

IZVOR
DUH
06.10.15
245
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2162

Top komentatori


Ko je online
Total online: 49
Guests: 49
Users: 0