Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 23

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DA SE ZALEDIŠ: Pogledajte kako izgleda napad krvoločnih vukova izbliza
Isprva je pomislio da je Klara dobila snažan udarac od losa, ali je nakon inspekcije uočio krvave tragove ugriza i zaključio da su je napali vukovi

Kamera okačena oko vrata Klare, četvorogodišnjeg Jemtlandskog psa, zabeležila je dramatični momenat kada su ga dva vuka divljački napala. Na uzbudljivom snimku se vidi kako se vukovi približavaju psu i kreću u svoj krvoločni napad. Uplašeni pas je pištao od bolova, braneći se od napada u nekoliko navrata. Navala je trajala deset minuta i da nije čeličnog prsluka koji je Klara nosila, ovaj Jemtlandski pas bi verovatno podlegao povredama od snažnih ugriza.

Tomi Berglund, vlasnik, koji poveo svog psa u lov na losove, kaže da su vukovi nestali čim se on pojavio. Isprva je pomislio da je Klara dobila snažan udarac od losa, ali je nakon inspekcije uočio krvave tragove ugriza i zaključio da su je napali vukovi. Odmah je odveo psa najbližem veterinaru, koji je bio udaljen dvadesetak minuta i Klarine povrede su sanirane. Klara je posle tri dana je stala na noge. Berglund kaže da je Klara član porodice.

Jemtlandski psi su poznati kao lovci na losove, rasprostranjeni su u severnoj Evropi i podsećaju na vukove. Oni su velike i hrabre životinje koje mogu biti dominantne, i jedna su od retkih vrsta koja neće pobeći od medveda.

IZVOR
DUH
23.10.15
306
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2158

Top komentatori


Ko je online
Total online: 48
Guests: 48
Users: 0