Blog

Početna » Magazin » 2015 » Septembar » 29

Upoznajte čoveka koji živi sa pet žena!?
Očigledno da nekima jedna žena nije dovoljno kao što je slučaj kod ovog amerikanca. Brejdi Vilijams, živi sa njegovih pet žena i njihovo 24-oro dece.Ova zaista neobična američka porodica Vilijams po svemu se razlikuje od normalne....

porodice, ali to nije sve, oni se razlikuju i od drugih poligamnih porodica. Sebe vole da nazivaju "progresivnim poligamistima" ?

Brejdi i njegove žene su nekada bili mormoni, ali su odlučili da taj životni stil nije za njih i napustili su mormonsku zajednicu, koja se verovatno prepolovila nakon njihovog odlaska.

Svaka žena živi u zasebnom ulazu sa svojom decom, a Brejdi svake večeri menja krevet u kom spava, tako da ga svaka od žena ima pored sebe svake pete noći.

Nikada ne spavaju svi zajedno, niti se bilo koja od žena meša u njegove odnose s nekom drugom ženom. Iako izgleda čudno, oni zapravo imaju veoma stroga moralna načela.

Postavlja se jedno normalno pitanje kada sve ovo vidite i pročitate – kako se izdržavaju? Brejdi poseduje građevinsku firmu, a neke od žena su takođe tu zaposlene.

Njih pet su sve odrasle u istom mestu i sve su rođake. Iako često izbiju problemi, ova neobična porodica ipak zrači nekom idiličnom atmosferom. Ručaju svi zajedno, iako nemaju toliko veliku trpezu, a i mnoge druge aktivnosti obavljaju svi zajedno.

Pogledajte video kako izgleda ova velika porodica i čovek koji ima i živi s pet žena:

IZVOR
DUH
29.09.15
293
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2200

Top komentatori


Ko je online
Total online: 30
Guests: 30
Users: 0