Blog

Početna » Magazin » 2015 » Septembar » 21

"Učinite danas nešto dobro za svoje zdravlje"
Jesenji Festival zdravlja, dvanaesti uzastopni, održaće se u četvrtak i petak u Domu omladine u Beogradu pod sloganom "Učinite danas nešto dobro za svoje zdravlje", saopšteno je danas.

Na konferenciji za novinare organizatori su najavili da će festival biti posvećen rekreaciji u 21. veku, a da će posetioci moći da ga posete od 10 do 20 sati.

Glavni promoter festivala, lekarka Nada Macura, izjavila je danas da će u okviru manifestacije biti predstavljeno oko 80 izlagača, a da predavanja obuhvataju više od 110 tema vezanih za zdravlje i zdrav život, dok će više od 1.300 ljudi učestvovati u programima na bini.

Na manifestaciji pod nazivom "Lili apoteke" učestvovaće domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, proizvođači zdravih proizvoda, etno-sela, kao i svi koji se bave zdravim stilom života. Građani će moći da obave besplatni pregled opšteg zdravstvenog stanja i pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, zuba, pregled stanja kože, nutricionistički pregled, kao i pregled iz kvantne medicine i holistički pregled.

U okviru festivala za decu biće organizovan "Vrapčić dečji kutak" gde će oni moći da crtaju i zabave se, a biće predstavljen i projekat "Bolnica za medvediće", gde će deca donositi igračke na "pregled" kako bi kroz razgovor sa medicinarima i studentima prevaziđu strah od "belih mantila".

Zaštitno lice festivala, šampionka u vežbanju Jelena Vasović, pozvala je građane da posete manifestaciju uz poruku da je zdravlje ključ svakog uspeha. Ona je dodala da je Festival posvećen rekreaciji u 21. veku, jer je "svima cilj da se što bolje uskladi privatan život s poslovnim i pri tome ostane zdrav i pozitivan". Svečano otvaranje Festivala zdravlja održaće se u četvrtak u 11 časova, kada će se obratiti predstavnici najvažnijih zdravstvenih i sportskih institucija u zemlji. Ulaz na Festival je besplatan.

IZVOR


JoKeR
21.09.15
282
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2208

Top komentatori


Ko je online
Total online: 63
Guests: 63
Users: 0