Blog

Početna » Magazin » 2015 » Maj » 20

TRANSFORMERS MODULARNO KUĆIŠTE ZA PAMETNE TELEFONE
Ukoliko niste strpljivi da sačekate projekat Ara da bi osetili u ruci kako funkcioniče modularni telefon možete da probate Nexpaq, modularno kućište koje pretvara vaš iPhone, Samsung Galaxy S5 ili S6 u modularni pametni telefon. Funkcioniše tako što vam je na raspolaganju sloboda postavljanja i uklanjanja vama bitnih funkcija po želji.

Kućište čini dva dela: osnova kućišta koje možemo da pohvalimo zbog baterije od 1000 mAh i polja za dodatnih 6 modula i module. Moduli imaju namenske konektore pomoću kojih ugrađujete ili skidate sa telefona dodatnu memoriju, lampu i ostale funkcije u fizičkom obliku. U ovom trenutku postoji 12 modula u ponudi: baterija od 400 mAh, zvučnik, LED lampa, microSD čitač kartica, senzor za temperaturu i vlažnost, “hotkey” taster da što lakše dođete do vaše omiljene alikacije ili funkcije na telefonu, USB fleš, senzor za kvalitet vazduha, hard disk od 64GB o modul za analizu svežine daha. Interesantno je da kupljeno kućište možete koristiti i kada zamenite telefon sve dok je ono kompatibilno sa tim modelom. Ukoliko se odlučite za ovu igračku dobro pročitajte sav sitan text pre nego što iskeširate $109.

Kako god zvučalo, caka kod ovog modularnog kućišta je da je dostupno samo za navedena tri premium modela dok se ne probije na tržište, a u skorijoj budućnosti se očekuje da će biti dostupno za više modela. Trenutna ponuda kućišta dostupna je na Kickstarter sajtu.

IZVOR
JoKeR
20.05.15
285
glasova: 0

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2215

Top komentatori


Ko je online
Total online: 70
Guests: 70
Users: 0