Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 7

TAJMING JE SVE: Evo kada je najbolje vreme za seks prema vašim godinama!
Vaš unutarnji sat menja se s godinama, on kontroliše svaki telesni sistem i kontroliše svaku od ćelija u vašem telu

Iako mislite da godine i vreme vašeg seksualnog odnosa nemaju nikakve veze, ipak obratite pažnju! Postoji tačno vreme kada će vam seks najviše prijati!

Za najbolji seks u vašim godinama najbitnije je vreme! Najbolje vreme za seks je... Iako ima onih kojima vreme nije bitno, po pravilu je muškarcima draže jutro, a ženama veče. Međutim, ovo će se sa godinama promeniti. Naučnici tvrde da je doba dana u koje ljudi vode ljubav jako važno.

Pol Keli, naučnik sa Oksford univerziteta, proučavao je koje je najbolje vreme za vođenje ljubavi, a rezultate je podelio prema godinama.

Keli je utvrdio da se cirkadijalni ritam, odnosno naš unutrašnji sat, tokom godina menja. U svom je istraživanju naveo koje je najbolje vreme za odlazak u krevet, buđenje i vođenje ljubavi.

''Vaš unutarnji sat menja se s godinama, on kontroliše svaki telesni sistem i kontroliše svaku od ćelija u vašem telu. Kod većine stvari, tajming je sve'', izjavio je Pol Keli.

Pa kad je najbolje vreme za vođenje ljubavi?

Dvadesete - 15 sati
Iako je libido 20-godišnjaka takav da bi mogli da imaju seks bilo kada, u ovo doba dana imaju najviše energije. Doktor Keli kaže da su 20-godišnjaci skloni vođenju ljubavi u bilo koje doba dana, posebno jer se prilika može pojaviti bilo kad.

Tridesete - 8.20
Ovo je savršeno vreme za vođenje ljubavi, sunčeva svetlost podstiče lučenje testosterona kod muškaraca i stimuliše hipotalamus kod žena, deo mozga koji kontroliše otpuštanje hormona iz hipofize.

Četrdesete - 22.20
Najbolje vreme za seks menja se kako postajete stariji, a u ovo vreme vas seks može više opustiti, jer se pojačano izlučuje oksitocin.

Pedesete - 22.00
U ovim godinama seks je najbolji uveče, jer su jutra puna obaveza.

Šezdesete 20.00
Ovo je najbolje vreme za vođenje ljubavi - taman između večere i odlaska u krevet. Pritom, nakon orgazma otpušta se oksitocin, koji vas čini budnima.

Sedamdesete - 20.00
Kao i u 60, seks u ovo vreme će vas opustiti pre odlaska u krevet.

IZVOR


DUH
07.10.15
250
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2149

Top komentatori


Ko je online
Total online: 33
Guests: 33
Users: 0