Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 6

ŠTA ZNAČE NOĆNE MORE? 10 košmara koje ste sigurno imali, ali šta vam zapravo oni govore?
Snovi u kojima ste zarobljeni često se povezuju sa frustracijama koje osećate u stvarnom životu. Na primer, možda se osećate zarobljeno u vezi ili na poslu koji ne volite

Svi mi imamo tendenciju da češće pamtimo košmare od lepih snova, ali šta nam zapravo noćne more govore?

1. Biti zarobljen ili zaglavljen negde ukazuje da se u realnosti osećate nemoćno.

Snovi u kojima ste zarobljeni često se povezuju sa frustracijama koje osećate u stvarnom životu. Na primer, možda se osećate zarobljeno u vezi ili na poslu koji ne volite. Takođe. može da predstavlja i da se osećate nemoćno i da nemate kontrolu nad situacijom.

2. Kada vas u snu izda neko koga volite, znači da se osećate izolovano ili napušteno.

Izdaja u snovima znači da se osećate napušteno od strane neke bliske osobe. Možda oni troše svoje vreme fokusirani na nešto drugo ili nekog drugog i vi se osećate otuđeno.

3. Umiranje označava novi početak.

Sanjanje o smrti, ironično simbolizuje ponovno rađanje, ili deo vašeg života koji se završava i pravi se mesta za novi početak. Snovi o grobocima prezentuju vaš strah da je jedan deo vas prestao da postoji.

4. Biti izgubljen znači da se osećate kao da ne možete da se uklopite.

Ova noćna mora obično se pojavljuje kada osećate uznemirenost, konfuziju, frustraciju ili se ne uklapate. obično je vezano za trenutnu životnu situaciju, bilo da je u pitanju pokretanje novog posla ili preseljenje u novi grad, druženje...

5. Biti povređen znači da se osećate kao da nemate kontrolu.

Ako sanjate da ste povređeni to je obično povezano sa situacijom u kojoj se osećate nemoćno. Samopovređivanje je povezano sa problemima samo-sabotaže. Ako vas neko drugi povređuje to je obično povezano sa situacijom koja čini da se osećate bespomoćno ili odsečeno.

6. Gubljenje zuba znači da se osećate aknsiozno zbog situacije u vašem životu.

Snovi o gubitku zuba je obično povezan sa anksioznošću i depresijom. To je takođe znak da se osećate bespomoćno i van kontrole vezano za to šta se dešava u vašem svakodnevnom životu, uključujući starenje i shvatanje da vaš život ima rok trajanja.

7. Biti go prezentuje osećaj sramote.

Biti go u snu znači upravo ono što ste i očekivali. Predstavlja ranjivost ili sramotu od sebe. To bi moglo da znači da se osećate izloženim pred nekim koga pokušavate da imresionirate ili se plašite da drugi misle da ste previše upadljivi.

8. Padanje na ispitu/testu znači da se ne osećate spremin za nešto.

Padanje na testu u snu zapravo može da bude povezano sa ansioznošću od neuspeha iz prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti. Biti nespremni za test znači da se ne osećate spremo ni za izazove koji vam dolaze.

9. Ukoliko vas u snu neko juri ili vi jednostavno bežite znači da se osećate nesigurno.

Kada vas neko juri u snu, taj neko ste zapravo vi koji jurite deo sebe. To je metafora za nesigurnost i znači da treba da se pomirite sa nekim delom sebe. Takođe, može da znači i da se osećate nesigurno ili imate osećaj besa i zavisti prema nečemu/nekome.

10. Padanje je zapravo vaš strah od gubljenja kontrole nad nečim.

Ovo je najčešća noćna mora. Padanje, gubljenje ravnoteže ili klizanje izazvano je promenom krvog pritiska kada upadate usan. To je pokazatelj nesigurnosti i strahova oko nečega nad čim nemate kontrolu. Ne brinite se, nećete umreti ako se ne probudite pre nego što padnete.

IZVOR


DUH
06.10.15
269
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2210

Top komentatori


Ko je online
Total online: 94
Guests: 94
Users: 0