Blog

Početna » Magazin » 2015 » Novembar » 7

Snimljen prvi selfi iz svemira!
Dogodilo se i to, prvi selfi iz svemira! Ovaj prvi selfi iz semira snimljen je na brani Hoover Dam u američkoj državi Nevada a u njemu je učestvovalo preko 200 ljudi.Prvi selfi iz svemira...
je napravljen fotoaparatom visoke rezolucije „Deimos-2“, i specijalnom video kamerom Iris, koje su bile prikačene nac Međunarodnu svemirsku stanicu koja orbitira oko Zemlje.

Krećući se u orbiti na visini od 600 kilometara, fotoaparat Deimos-2 zumirao je lokaciju za snimanje i fotografisan je spektakularan panoramski pogled. Snimak je dodatno poboljšan posebnim uređajem koji je omogućio snimanje krupnog plana svakog od gostiju.

Više od 200 srećnih zvanica iz čitavog sveta – pobednika posebnog takmičenja koje je organizovao Heineken, poslovnih partnera i predstavnika medija - bilo je u prilici da direktno sa događaja podeli ovaj istorijski trenutak na društvenim mrežama.

Prvi selfi iz svemira je snimio Heineken, i to u okviru ekskluzivnog događaja pod nazivom „Spajfi“ („Spyfie“). Projekat je pokrenut u čast dugogodišnjeg partnerstva sa franšizom kultnih filmova o Džejmsu Bondu.
Kako bi se napravio ovaj revolucionarni snimak, Heineken je sklopio partnerstvo sa kompanijom UrtheCast, inovatorima na polju fotografisanja planete Zemlje.

"Cilj kampanje 'Spectre' je da ljudima približi Bondov svet i mi smo ponosni što smo uspeli upravo to da uradimo“, rekao je Hans Erik Tujt, direktor za sponzorstva u kompaniji Heineken

Te dodao: „Od mogućnosti da fanovi dobiju pristup ekskluzivnom sadržaju sa snimanja filma, preko reklame sa Danijelom Krejgom koju smo premijerno prikazali na Facebooku, zaključno sa jedinstvenim projektom "Spajfi", kampanja 'Spectre' postavila je najviše standarde u kreiranju globalnih kampanja“.

"Kada nas je početkom godine Heineken kontaktirao sa ovom idejom, oduševljeno smo prihvatili", rekao je Skot Larson, izvršni direktor kompanije UrtheCast

"Ovaj selfi demonstrirao je mogućnosti fotoaparata Deimos-2 na zaista originalan način istakavši upravo ono što naše kamere i naša tehnologija mogu da pruže" dodao je na kraju Skot Larson

IZVOR


DUH
07.11.15
279
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2168

Top komentatori


Ko je online
Total online: 54
Guests: 54
Users: 0