Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 8

Škola suspendovala dečaka zbog "buljenja" u devojku
U septembru prošle 2014.godine jedan 12-godišnji dečak suspendovan je iz iz privatne katoličke škole zbog toga što je samo "buljio" (gledao) u devojku....

Dečak je tvrdio da su se njih dvoje takmičili u "buljenju" jedno u drugo, a njegovi roditelji su pokrenuli sudski spor sa školom. Na kraju sud je presudio u korist škole.

Prema sudskim dokumentima, devojka je tvrdila da se osećala uplašeno, zbog čega su starešine škole Svetog Gabrijela reagovale i suspendovale dečaka, uprkos činjenici da je napisao izvinjenje da nije želeo da joj naudi.

Nijednog trenutka nisam stekao utisak da je uplašena jer se smejala. Razumem da sam pogrešio i to se neće ponoviti. Sledeći put ću da razmislim pre nego što nešto učinim kako ne bih došao u ovu situaciju“, navodi se, između ostalog, u pismu izvinjenja.

Dečakovi roditelji, međutim, sumnjaju da škola ima dvostruke standarde, jer, kako kažu, devojčica zbog koje je njihov sin suspendovan radila mnogo gore stvari u prošlosti bez ikakvih sankcija.

"Ista devojka koja je optužila mog sina za zastrašivanje, nasilno je prosula mleko po ručku drugog učenika. Kada je to uradila nije dobila nikakvu kaznu", kaže dečakova majka Kandis Tolbert.

IZVOR


DUH
08.10.15
244
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2162

Top komentatori


Ko je online
Total online: 67
Guests: 67
Users: 0