Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 27

Sigurica: Ovo žene STVARNO žele
Momci, pažljivo čitajte, hvatajte beleške i što je najvažnije, potrudite se da primenjujete ovo.

Sve žene su različite, tako da ne postoji obrazac kako bi tačno trebalo da se ponašate, mada smo prilično sigurni da ovo zaista želi svaka dama.

Poštovanje

Devojke ne očekuju da budete saglasni sa svime što one kažu, ali itekako žele da poštujete njih i njihovo mišljenje. Pratite zlatno pravilo: ponašajte se prema njima onako kako želite da se one ponašaju prema vama – budite iskreni, uviđajni, ljubazni. Ne uzimajte je zdravo za gotovo, već cenite trud koji ona ulaže u vaš odnos i uzvratite istom merom.

Seks

Da, i žene vole seks, i nikako ne žele da stalno preskačete predigru. Muškarci su često fokusirani samo na "akciju," ali žele i predigru, seks, kao i malo nežnosti nakon toga jer se u suprotnom osećaju kao da ste samo odradili "posao."

Romantiku

Čak i ako vaša dama ne voli baš mnogo romantiku, sigurno će vam biti zahvalna ako je povremeno iznenadite romantičnim gestom. Ako ništa drugo, romantična večera, vreme odvojeno samo za vas dvoje, odličan je način da prekinete rutinu. Osim toga, žene žele da se prema njima (barem povremeno) ponašate kao prema devojkama, čak i kada ste uveliko u braku. Sve one stvari zbog kojih ste zavoleli jedno drugo ne treba da nestanu sada kada živite zajedno i brinete o plaćanju računa, čišćenju kuće... Donesite joj jedan cvet i biće nasmejana ceo dan, obećavamo.

Strast

Iako su romantičan i nežan seks dobrodošli, ponekad im je potreban i strastveni ljubavni odnos. Ne dajte da vas zbuni to što one hoće i romantiku, i strast, reč je o tome da je njima, kao i vama, potrebna nekakva dinamika u odnosu. Zašto da ne, ponekad je i "prljava" priča tokom seksa nešto što će između vas raspaliti strasti.

Komunikacija

Nedostatak komunikacije upropastio je mnoge veze. Bez obzira na to što ona zna da je volite, lepo je da joj to ponekad i kažete. Osim toga, žene su često nesigurne u sebe, pa nije na odmet da svojoj dami ponekad uputite kompliment. Ona će se zbog toga dobro osećati, i verujte, biće vam zahvalna zbog toga, a umeće i da vas nagradi.

Doslednost

To ne znači - dosada. One žele da znaju da mogu da računaju na vašu bezuslovnu ljubav i podršku, da svoju energiju ulažete u vezu jednako kao one. Zbog toga se osećaju mnogo sigurnije u vezi, i samim tim su otvorenije prema svom partneru.

Humor i zabava

Ovo dvoje obično idu ruku pod ruku, što ne znači da treba da sedite pored nje i pričate joj viceve, već samo da umete da je nasmejete. Žene umeju da cene muškarce koji čine da budu srećne i nasmejane.

Izazov

Ženama je potreban izazov, nešto što će ih motivisati da budu bolje. Dakle, ne treba da podržavate neke loše navike, već da je podržavate da ostvari neke svoje ciljeve. Studije pokazuju da su partneri koji su jedno drugom podrška u ostvarenju ciljeva - srećniji.

IZVOR


JoKeR
26.10.15
276
glasova: 2

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2208

Top komentatori


Ko je online
Total online: 85
Guests: 85
Users: 0