Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 7

Putnik kroz vreme:Tvrdi da je živeo u 2749. godini!
Al Bielek je takozvani "putnik kroz vreme" i ovo je priča o onome čega se Al seća a za svojih 6 nedelja provedenih u 2137. godini i 2 godine koje je proveo u 2749. godini!? Jedno je postalo istina da događaje koje je Al opisao dešavaju se i sada u sadašnjem našem vremenu...

..poput novog svetskog poredka i razarajuće klimatske promene!

U narednim redovima teksta mi vam prenosimo ovu zanimljivu,neobičnu i pomalo tajanstvenu priču s portala kurir.rs Naravno na vama ostaje samo još jedno, koliko će te u ovu celu priču ( i video) poverovati ili ne!

"Monatuk projekat" je po teorijama zavere tajni projekat Sjedinjenih Država koji vršen u kampu Montauk Air Force Base na Long Ajlendu ( Long Island ) u svrhu razvoja psihološke tehnike ratovanja i egzotična istraživanja, uključujući među njima i"putovanje kroz vreme". Žak Vale opisuje navode o ovom projektu kao izdanak priča o Filadelfija Eksperimentu.Al opisuje čega se seća nakon što je skočio sa U.S.S Eldridga, 13. avgusta davne 1943. godine.Tada je Al se Našao se sa svojim bratom, Dankanom kameronom, u bolnici u budućnosti.

Tamo je bio 6 nedelja i oporavljao se od povreda zračenja.Medicinski sistem u toj budućnosti koristi vibracione i svetlosne tretmane. Tv programi su edukativni i informativni.

Tada je primetio da se Zemlja dosta promenila usled geografskih promena koje su počele početkom 21. veka do 2025. godine. Obala i unutrašnjost SAD i Evrope drastično se razlikuje od onoga što mi sada poznajemo.

Nivo vode je porastao i Florida je svedena na samo delić. Atlanta je na samo 3 milje od okeana. Infrastruktura SAD je propala. SAD i Kanada više nisu nacije. Centralna vlast je nestala.

Svetska populacija svedena je na 300 miliona. SAD ima oko 50 miliona stanovnika. On tvrdi da je u periodu od 1954. godine do 2000. vlada SAD radila sa vanzemaljcima kako bi stekla uvid u njihovu tehnologiju i unapredila sopstvenu.

Problemi su počeli između 2003-2005. godine. Novi svetski poredak uzimao je mah širom planete, ali onda se razvio rat. U jednom trenutku rat je izbio između Rusa/Kineza protiv SAD/Evrope.

Veliki broj gradova u SAD je uništen. Novi svetski poredak je propao. Vlada ima tehnologiju da smanji štetu zračenja i nuklearni otpad u roku od nekoliko dana, čak i sada, ali odbijaju da ga koriste iz političkih razloga. U budućnosti, tehnologija se koristi za čišćenje od radijacije zbog Trećeg svetskog rata.

Zatim se odjednom, neobjašnjivo našao u 2749. godini. On govori i šta je sve saznao dok je bio tamo. Vraćen je u 2137. godinu da pokupi Dankana, nakon čega su obojica odvedeni u 1983. godinu

U pričama "putnika kroz vreme" Ala u budućnosti postoje i putajući gradovi koji mogu da se pomeraju na različite delove planete Zemlje.IZVOR


DUH
07.10.15
230
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2212

Top komentatori


Ko je online
Total online: 68
Guests: 68
Users: 0