Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 27

Putnicu izbacili iz aviona jer je koristila biznis klasu wc-a!
Avion nemačke kompanije "Air Berlin" koji saobraća na avio linji Beč - Abu Dabi morao je da se prinudno spusti na aerodrom u Erzerumu na istoku Turske zbog jedne putnice iz Slovačke jer jedna putnica ušla u toalet biznis klase na koji nije imala pravo?!...

Edita Kmetova prošle sedmice putovala avionam "Air Berlin" i u toku leta joj je pozlilo i pošto joj se učinilo da je toalet u putničkoj klasi suviše daleko i da neće stići do njega požurila je u bliži,koji se nalazio u biznis klasi.

Ovako "drsko ponašanje" razbesnelo putnike u biznis klasi i na njihov zahtev stjuardese su pokušale da je izbace iz toaleta za privilegovane, pa je 50-godišnja Slovakinja počela da se raspravlja i završila sa lisicama na rukama.

Kapetan aviona zatražio je dozvolu da prinudno sleti u Erzerumu da neugodnu putnicu izbaci iz aviona, opisuje incident iz prošle sedmice

"Odjendom sams e našla sama u gradu Erzerumu, verujet kojeg ne bih uspela ni da nađem na mapi", rekla je Kmetova koja je u UAE letela da poseti ćerku.

Na sreću, na uplakanu putnicu sažalio se jedan od zaposlenih na aerodromu Abdulah Ozdžan i ponudio joj čaj, smirio je, pomogao da nabavi karte za sledeći let, smestio je u hotel i sutradan ispratio do aviona.

Ozdžan je rekao da je odmah uvideo da žena nije učinila ništa loše, a kada je ispričao direktoru hotela da je izbačena jer se drznula da uđe u pogrešni toalet, hotel joj nije naplatio noćenje.

IZVOR


DUH
27.10.15
224
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2207

Top komentatori


Ko je online
Total online: 25
Guests: 25
Users: 0