Blog

Početna » Magazin » 2015 » Novembar » 10

Previše kontrole u vezi
U prvim mesecima, zaslepljeni i zaljubljeni uživamo u pažnji koju nam partner posvećuje, ali kako vreme prolazi, doživljavamo negativne efekte kontolisanog odnosa.

Prekomerna kontrola u vezi može dovesti do nesporazuma i problema.

Ti si njegovo “sve”
Kada momak želi da budete sa njim tokom celog dana, to nije dobro. Imati svoj lični prostor je veoma važno, a ovo se odnosi na oba partnera. Kada nema privatnosti, onda odnos postaje pitanje kontrole. Ovo je jedan od najvećih znaka kontrolisanja.

Manje kontakta sa porodicom i prijateljima
On ne voli kad ste često u kontaktu sa svojom porodicom i prijateljima. On želi da se osećate nesigurno i želi da smanjite svoj kontakt sa njima jer misli da vam je on sasvim dovoljan.

On često kaže da želi da provodite vreme sa njim i daje razloge zašto ne treba da budete stalno u kontaktu sa svojom porodicom ili prijateljima. Nikada ne odustajte od porodice i prijatelja zbog čoveka koji ne razume vaše prioritete.

Različita pravila
Muškarac koji želi da vas kontroliše, zatražiće od vas da podelite sa njim svoje lozinke sa mejlova ili društvenih sajtova. On ne želi da se družite sa svojim muškim prijateljima, ali ne voli kad ga pitate o njegovom krugu prijateljica. Ne zaboravite da oboje imate jednako mesto u odnosima i ne dozvolite ovakvu vrstu kontrolisanja.

Njegovi interesi
Njegova interesoavanja su važnija od vaših. Voli da vas vodi na na koncerte i filmove koji vas možda ne zanimaju. Ali, takođe odbija da ode na događaje koji nisu u njegovoj sferi interesovanja.

On nikad nije kriv
Nikada ne priznaje svoje greške. On ima određene strahove i fobije, ali nikad ne priznaje iste. Momak koji kontroliše previše, misli da ste vi krivi za sve što krene naopako. Ovo je jedan od znakova ljudi koji kontrolišu previše.

IZVOR


Burazengijaa
10.11.15
305
glasova: 2

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2203

Top komentatori


Ko je online
Total online: 72
Guests: 72
Users: 0