Blog

Početna » Magazin » 2016 » Januar » 26

Pošta Srbije nudi poštanske marke sa vašim likom
"Pošta Srbije" nudi neobičnu,zanimljivu, ali atraktivnu uslugu a to je personalizovane poštanske marke ili jednostavno rečeno poštanske markice sa vašim likom!...

U današnje veme dezeni za pozivnice venčanja rođendana su veoma raznovrsne pa se mnogi trude da one budu što lepše i zanimljivije. Ipak ukoliko se odlučite da pozivnicu, pismo ili čestitku pošaljete poštom, poseban originalni detalj može biti marka sa vašim likom!

"Pošta Srbije" svim građanima i firmama nudi uslugu kreiranja personalizovane poštanske marke, na kojoj se mogu naći različiti motivi po ličnom izboru.

Kako navode iz ovog preduzeća ona se najčešće štampa za venčanja, krštenja, proslave punoletstva, godišnjice braka ili pak za obeležavanje jubileja ili dana nekog preduzeća.

"Dešava se da bake i deke žele da urade marku za svoje unuke ili kumovi za prijatelje" objašnjava Vladan Đakovački iz JP "Pošta Srbije". "Tada se obavezno traži saglasnost trećih lica, ili ovlašćenje ukoliko je reč o maloletnim licima koja će se pojaviti na poštanskoj marki. Veličina marke je pet puta pet centimetara.

"Ova personalizovana markica ima sve elemente redovne poštanske marke: nominalnu vrednost, zemlju porekla, oznaku poštanske uprave, ram-okvir u određenoj boji. Zato se ona koristiti isto kao i redovna marka za plaćanje poštarine za pisma mase do 20 grama u unutrašnjem poštanskom saobraćaju." kaže Đakovački

Pre naručivanja,svako može na sajtu "Pošte" da dodavanjem fotografije za koju bi želeo da se nađe na markici, pogleda kako će ona izgledati kada bude odštampana.

IZVOR


DUH
26.01.16
242
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2098

Top komentatori


Ko je online
Total online: 28
Guests: 28
Users: 0