Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 26

Ostao u šoku, otac vašeg deteta vaš nerođeni brat!
Nemenovani amerikanac koji ima 34 godine ostao je u šoku kad su mu doktori saopštili da on nije otac svome detetu! Inače ovo je jedini poznati slučaj "ljudske himere", organizma....

sastavljenog od dve ili više genetski različitih stanica, a to je amerikanac otkrio kada je uradio test očinstva.!...

Do ovog neobičnog i bizarnog otkrića došlo se kada je nemenovani bračni par iz SAD-a saznao da njihov sin, rođen sasvim zdrav 2014. godine uz pomoć veštačke oplodnje, ima različitu krvnu grupu od svojih roditelja.!

Zabrinut, suprug je kupio kućni test očinstva i saznao da se njegov DNK ne podudara sa DNK njegovog sina.

"Oprostite gospodine, ali vi niste otac vašeg rođenog deteta - vaš nerođeni brat jeste", tako je saopšteno 34-godišnjem muškarcu, koji je trenutno jedini poznati slučaj ljudske himere

"Možete zamisliti koliko su roditelji bili uznemireni. Mislili su da su u klinici koristili pogrešnu spermu", kazao je genetičar sa Stanford univerziteta Beri Star.

Doktori iz klinike su ih uveravali kako nije došlo do zamene, pa je par uzeo advokata. Prema, njegovoj preporuci, otac i sin su se podvrgli DNK testu i saznali da je, genetski, otac zapravo stric svog sina.

Drugim rečima, otac je upio gene svog brata blizanca koji je odumro u maternici, a potom te gene prenio na svog sina. Zatim su testirali DNK iz sperme, a podudarnost između oca i sina tada je iznosila 10 odsto.

"Ljudske himere su uobičajene, ali vrlo ih je teško otkriti. Obično na svetlo dana izađu u ovakvim neobičnim slučajevima", zaključio je biolog.

IZVOR


DUH
26.10.15
203
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2207

Top komentatori


Ko je online
Total online: 53
Guests: 53
Users: 0