Blog

Početna » Magazin » 2015 » Jun » 4

OGLASIO SE AMERIKANAC KOJI JE ISMEVAO SRPSKU POLICIJU: Da li ćete mu oprostiti posle ovog što nam je rekao?
Policiju bih snimio u bilo kojoj drugoj državi. Nisu mi pokazali dokaz da smo prekoračili brzinu, poručuje Jael Osovski.

Amerikanac Jael Osovski, koji je u poslednja dva dana potpuni hit na internetu kako u Srbiji tako i u regionu zbog video snimka koji je objavio, a u kojem je policajac u blizini Subotice pokušao da mu naplati kaznu, ekskluzivno za Telegraf.rs priča svoju verziju ovog događaja.

Osovski kaže da je od juče primio na desetine pretnji u svoj inboks, zbog čega mu je jako žao jer nije želeo nikoga da naljuti, ali ističe i da bi ovo sa policijom uradio i u bilo kojoj drugoj državi.

- Nisam hteo da ismevam ili uvredim srpsku policiju, već da zabeležim pokušaj korupcije. Policajac koji me je zaustavio mi je tražio 2.500 dinara ili 50 evra (što je mnogo više od toga) i tada sam počeo da snimam. Nakon toga je podigao traženu svotu na 3.500 i tražio mi da potpišem nešto na srpskom, koji ne govorim. Nije mi pokazan nikakav dokaz da smo prekoračili brzinu – rekao je novinar koji se izjašnjava kao Amerikanac i Kanađanin.

On je dodao da mu je žao ukoliko je do čitavog ovog incidenta došlo zbog lošeg međusobnog razumevanja, ali da se plaši da je u pitanju pokušaj uzimanja mita jer su oni stranci i ne znaju jezik.

Ono što me posebno zabrinjava su desetine pretnji koje dobijam od juče iz Srbije. U Srbiji sam bio više puta, ljudi koje znam su divni i do sada sam se tamo uvek dobro provodio. Zabavna stvar je što sam majicu “Srbija” kupio na putu, desetak minuta pre nego što nas je zaustavila policija– rekao je on.

Na kraju, on ističe da nema razloga da mrzi Srbiju, a kamoli Srbe i isto bih se poneo sa policijom u svakoj drugoj državi, uključujući i svoju, ukoliko bih posumnjao na korupciju.

IZVOR


JoKeR
04.06.15
345
glasova: 2





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica




Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2165

Top komentatori


Ko je online
Total online: 77
Guests: 77
Users: 0