Blog

Početna » Magazin » 2016 » Januar » 14

Objavljene poruke koje su dovele do El Čapa
Poruke, koje je juče objavio list Milenio, a njihovu autentičnost potvrdio jedan meksički zvaničnik, pokazuju da je Guzmana najviše interesovalo da se nađe licem u lice sa glumicom, kao i da zapravo nije znao ko je američki glumac Šon Pen.

Pen je priznao da se naknadno ubacio na sastanak koji je Kejt Del Kastiljo zakazala sa Guzmanom kako bi razgovarali o planovima za snimanje filma o životu narko bosa, a koji je održan 2. oktobra u planinama gde se El Čapo skrivao.

Meksički zvaničnik, koji je želeo da ostane anoniman, potvrdio je da su El Čapove poruke, kojih ima više desetina, autentične. U mnogima se izražava divljenje i čežnja za sledećim susretom, umesto interesa za planirani filmski projekat.

„Kažem ti, više sam uzbuđen zbog susreta sa tobom nego zbog scenarija za film“, napisao je jednom prilikom Guzman glumici, koju je u svom imeniku zapamtio kao „ermoza“, što je pogrešno napisana reč koja na španskom znači „lepotica“.

U drugoj poruci narko bos piše Del Kastiljovoj: „Kako je najbolja i najinteligentnija žena na svetu, kojoj se veoma divim?“.

Guzman, koji je oženjen bivšom misicom Emom Koronel i ima decu sa njom, kao i još nekim ženama, u jednoj poruci piše: „Moja majka želi da te upozna. Pričao sam joj o tebi“.

Glumica odgovara: „Osim našeg filmskog projekta, veoma sam uzbuđena što ću te videti uživo“ i kasnije dodaje: „Uskoro ćemo se zagrliti!“.

Meksički analitičar Alehandro Ope navodi: „Šta je tu čudno? To što je Guzman slab na žene? On ima 18 dece, oženjen je ženom 30 godina mlađom od njega. Nema tu ništa čudno“, tvrdi Ope.

Vlasti navode da su uspele da otkriju lokaciju na kojoj se nalazi Guzman zahvaljujući intervjuu koji je sa njim imao Šon Pen.


IZVOR


TPK
14.01.16
251
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2214

Top komentatori


Ko je online
Total online: 80
Guests: 80
Users: 0