Blog

Početna » Magazin » 2015 » Maj » 19

Novinar slupao Camaro tokom testa, pa izbačen sa staze
Manje od 24 sata nakon prezentacije održane u Detroitu, zabeležen je i prvi udes novog Chevroleta Camaro. Jedan od novinara doživeo je nezgodu tokom test vožnje automobila na trkačkoj stazi, a organizator ga je posle incidenta udaljio sa testiranja.

General Motors organizovao je u nedelju prvu test vožnju šeste generacije modela Camaro za grupu novinara koja je dan ranije prisustvovala prezentaciji ovog automobila. Među njima je bio i Patrik Džordž sa specijalizovanog automobilskog sajta Jalopnik.

Dok je snimao prilog o novom Camaru tokom test vožnje na stazi, Džordž je po sopstvenom priznanju napravio grešku prilikom prolaska kroz jednu krivinu i udario vozilom u zaštitnu ogradu.

Pored vozača, u automobilu se nalazio i kamerman a kako je udarac bio niskog inteziteta, obojica su prošli bez povreda.

S obzirom da se udes dogodio tokom snimanja video priloga o novom Camaru, incident je zabeležila kamera koja je bila instalirana u automobilu:

Novinar se nakon nezgode izvinio osoblju Chevroleta, ali je na njegovo iznenađenje zamoljen od strane organizatora da napusti stazu i prezentaciju. Iako je praksa da se novinaru u slučaju ovakvog incidenta omogući da nastavi test vožnju u drugom automobilu, ili makar da prisustvuju prezentaciji do kraja, u Chevroletu su insistirali da Džordž ode sa staze.

On smatra da je izbačen zato što je Jalopnik objavio specifikacije novog Camara, koje su "procurile" na internet, dan pre zvanične promocije i da mu se Chevrolet sveti zbog toga.

"Kasnije sam saznao da mnogi ljudi iz kompanije nisu ni želeli da me vide na prezentaciji, a incident na stazi bio je samo kap koja je prelila čašu", požalio se Patrik Džordž.

IZVOR
JoKeR
19.05.15
318
glasova: 0

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2167

Top komentatori


Ko je online
Total online: 19
Guests: 19
Users: 0