Blog

Početna » Magazin » 2015 » Septembar » 30

Natalija Knjaskova najmlađa baka u Rusiji!
Natalija je majka četiri ćerke, prvu je rodila sa 14 godina. Njena prva ćerka se porodila ovih dana sa takođe 14 godina, i rodila sina. Tako da je Natalija Knjaskova postala najmlađa baka u Rusiji!...

piše britanski piše britanski "The Sun"..

"Moja kćerka ide mojim stopama a istorija se ponavlja. Srećni smo jer je u porodicu došao dugo očekivani dečak", ponosno je izjavila najmlađa baka u Rusiji Natalia Knyazkova koja je nedavno napunila 29 godina.

Natalija u tome ne vidi nikakav problem. Natalijin suprug ali sada i deda Aleksandar (34) kaže kako je bio šokiran što će njegova najstarija kćerka postati majka.

"Svi mi čestitaju što sam postao mladi deda. Osećaj je neobičan, ali naviknuću se s vremenom, izjavio je Aleksandar koji se nada kako se njegova kćerka i njen momak koji ima 17 godina još neće ženiti i kako će nastaviti sa školovanjem.

"Sve dok ona ne postane punoletna za četiri godine, odlučili smo da ćemo im pomoći s bebom. Do tog trenutka neće moći živeti zajedno, odlučio je sada strogi deda koji o ovome svemu sigurni nije razmišljao pre 9 meseci.

Ipak, Natalia nije najmlađa baka na svetu. Rekord drži Rumunka kojoj je to uspelo to sa 23 godine. Ona je s 12 godina rodila kćerku koja je zatrudnela sa 10 godina i postala mama sa 11 godina.

IZVOR


DUH
30.09.15
323
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2200

Top komentatori


Ko je online
Total online: 69
Guests: 69
Users: 0