Blog

Početna » Magazin » 2015 » Septembar » 11

NAOČARE ZA RIBOLOVCE KAO TRAGAČ ZA RIBE
Tu je sunce, a tu su i ribe koje treba pronaći, pa zašto se onda informacije koje su bitne pecarošima ne bi našle na naočarima za sunce? To predlaže kompanija Echo Specs sa svojim Echo Specs naočarima koje prikazuju informacije sa uređaja za pronalaženje ribe. To donekle ima smisla, jer slična sprava postoji za skijaše, pa zašto onda ne bi postojala i za pecaroše? Ovde se zapravo preuzimaju podaci iz vašeg postojećeg tragača za ribom na vašem čamcu i bežičnim putem prenose do naočara koje prikazuju dubinu, lokaciju ribe, temperaturu vode i mnogo drugih parametara. Na taj način ne morate da budete vezani za jedno mesto na čamcu.

A budući da su to i naočare za sunce, one će zaštiti vaše oči od odbljeska vode i štetnog UV zračenja. Sistem se sastoji iz dva dela – naočara sa displejom i bežičnog adaptera za vaš tragač za ribom.

U toku je prikupljanje sredstava na sajtu Kickstarter, ali, pošto ne postoji ni promotivni video, ni odgovori na neka bitna pitanja (da li će raditi na svim modelima tragača, šta se dešava noću…), prijem je mlak. A ni navedena cena nije nimalo niska – $450.

IZVOR


JoKeR
11.09.15
289
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2207

Top komentatori


Ko je online
Total online: 32
Guests: 32
Users: 0