Blog

Početna » Magazin » 2015 » Decembar » 31

Na Marsu uočena poluzakopana vanzemaljska građevina?!
Crvena planeta Mars ne prestaje da iznenađuje čovečanstvo, ljubitelje vanzemaljaca kao i lovce na NLO-e. Pojedini lovci na NELO-e kao i sajtovi koji se bave ovom tematikaom veruju da su naišli na neverovatno otkriće na Marsu ukopanu vaznemaljsku građevinu?!...

Preciznije rečeno da su ispod Marsa, pronašali poluzakopanu građevinu u marsovskom tlu?!NLO stručnjaci širom sveta tvrde da građevina nije mogla nastati kao prirodna tvorevina na Marsu.

Iako su mnogi skeptični kada su u pitanju fotografije sa Marsa govoreći da na crvenoj planeti nikada nije bilo života i da ga nema ni sada, na hiljade ljudi širom sveta veruje da ne znamo baš sve o Marsu.

Prema navodima korisnika interneta koji su komentarisali misterioznu fotografiju, sporna građevina na Marsu bi mogla biti veštačka građevina pre nego prirodna formacija kao što skeptici tvrde.

Drugi pak veruju da je to neka vrsta zvezdane kapije poput Kapije bogova u Haju Marsi u Peruu.

Ima i onih koji veruju da su brojne građevine koje se vide na NASA-inim fotografijama sa Marsa pravi dokaz da postoje tajne baze na Marsu i da je Mars u stvari naseljen.

Prema teoriji dr Brandenburga, na Marsu je živela civilizacija koju je neko ili nešto uništilo u dalekoj prošlosti. Dr Džon Brandenburg je stručnjak za teorijsku fiziku sa Univerziteta u Kaliforniji i veruje da postoje brojni dokazi da su se na crvenoj planeti dogodile najmanje dve velike nuklearne eksplozije.

On tvrdi da su na Marsu detektovani uranijum i torijum u tragovima i da su oni mogli dospeti tamo samo putem nuklearne eksplozije. Dr Brandenburg veruje da je neka neprijateljska vanzemaljska rasa uništila marsovsku civilizaciju i da bi nas mogla da čeka ista sudbina.

Izjave dr Brandenburga i drugih naučnika ukazuju na mogućnost da se na fotografijama sa Marsa zaista vide ostaci drevnih marsovskih gradova, spomenika i drugih građevina.

IZVOR
DUH
31.12.15
370
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2215

Top komentatori


Ko je online
Total online: 61
Guests: 61
Users: 0