Blog

Početna » Magazin » 2015 » Novembar » 10

Mršave, mišićave ili sa oblinama? Koliko se muškaraca pali baš na ovakve žene?
Poznato je da svaka žena misli za sebe da je debela, čak i kada joj svi muškarci kažu da je super riba. Šta vi mislite, čije to kriterijume lepote dame žele da zadovolje, vaše, svoje ili neke potpuno nerealne koje im nameće društvo?

Devojke su danas na teškim mukama kad je izgled u pitanju. Uspešna dama danas mora da ima savršene obrve, vitku figuru, pune usne, trtastu guzu bez celulita i još trista čuda… A, ko određuje te standarde?

Modna i fitnes industrija imaju veliku ulogu u određivanju standarda lepote, ali ono na šta moramo obratiti pažnju jeste – na šta se muškarci pale. Jedna obična žena ne želi da zadovolji modne kritičare i fitnes sudije, već samo želi da bude privlačna muškarcima. Zbog tog motiva one žele da izgledaju kao devojke s naslovnih strana. Najvažnije pitanje sada je – da li se muškarci stvarno pale na takve devojke?

O ukusima ne vredi raspravljati, ali ono što je moguće jeste utvrditi da li žene gube vreme i energiju pokušavajući da izgledaju kao poznate svetske lepotice? Ako već žele da privuku muškarce, možda je potrebno da zadovolje neke druge kriterijume.

Postoje dva glavna ideala ženske građe, a to su – manekenska i atletska građa. Obična žena, koja želi da postigne jedan od ova dva ideala lepote, moraće mnogo da pazi na ishranu u prvom slučaju, a u drugom će morati i mnogo da vežba i verovatno da koristi razne preparate.

Za potrebe ovog istraživanja izdvojili smo tri tipa žena – manekenka, fitnes instruktorka i obična žena.

Manekenka

Ove žene moraju da budu visoke i mršave, bez izraženih oblina, jednom rečju, da budu skladne. Ako uzmemo u obzir da se muškarci pre svega lože na ženske obline, onda nema mnogo smisla to što se devojke izgladnjuju da bi postigle manekensku građu. Možda žene ipak više vole da prošetaju modnom pistom i budu svetski poznate nego da privuku muškarce.

Fitnes instruktorka

Ovo su žene atletske građe, a njihova glavna odlika je mišićavost. Većina muškaraca ne voli previše izražene mišiće na ženi jer im to liči na mušku građu. Možda se opsednutost vežbanjem ipak može objasniti nekom vrstom zavisnosti, a ne time što žele da budu privlačne suprotnom polu.

Obična žena

Teško je odrediti ovu kategoriju, ali recimo da je to žena koja ima obline i, prema zvaničnim standardima lepote, sigurno ima barem mali višak kilograma. Verovatnije je da same žene imaju veći uticaj na postavljanje poželjnih kriterijume lepote drugim pripadnicama nežnijeg pola. Istina je da muškarci za većinu njih ne bi rekli da imaju višak kilograma, iako su one ubeđene da imaju.

IZVOR


JoKeR
10.11.15
245
glasova: 3

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2149

Top komentatori


Ko je online
Total online: 92
Guests: 92
Users: 0