Blog

Početna » Magazin » 2015 » Septembar » 11

Lovac na blago tvrdi da je pronašao skladište zlata iz Drugog svetskog rata!
Jedan za sada ruski misteriozni lovac na blago izjavio je za nemački "Bild" da je navodno pronašao podzemno, tajno skladište zlata u blizini Smolenska u Rusiji. To blago (zlato) rusi sakrili još 1941. godine....

Po rečima ovog nemenovanog lovca na blago on je rizikovao svoj život koristeći geo radar da bi istražio regiju oko Smolenska,da bi potom u blizini sela Otnosovo pronašao "zlatno slkaldište" zakopano na dubini od 15 do 17 metara ispod zemlje.

Kako lovac na blgo tvrdi pitanju je pet do šest zakopanih kamiona sa 100 tona zlata i dragog kamenja, koje po nekim procenama vredi oko 3.4 milijarde dolara.!!

Neki eksperti veruju da je bar sedam ili čak osam kamiona zakopano u žurbi, u julu 1941. godine, malo manje od mesec dana od kada je Smolensk pao u ruke nacistima.

Kako su prenosili zlato iz Sovjetske banke ka Moskvi, presreli su ih Nemci i bar jedan kamion je uništen. Svedoci su videli kako "kiša dukata" ispada iz kamiona, a pošto su smatrali kako je nemoguće zaštiti ovo blago, oni su spalili papirni novac, a ostalo zakopali.

Decenijama pre ovoga, postojali su izveštaji da su u seluu Otnosovu pronađene velike količine srebrnih novčića iz ovog perioda, zbog čega su naučnici probali da u toj oblasti pronađu ostatak blaga.

Ipak, sve ove tvrdnje nisu potkrepljene dokazima, pogotovo što neki eksperti tvrde da ne postoji razlog da se 100 tona zlata zakopa u gradiću sa 150.000 stanovnika.

Sve se zasniva na decenijama dugim legendama koje su ponovo počele da oživljavaju, pogotovo posle priča o postojanju nacističkog voza punog zlata.

IZVOR


DUH
11.09.15
200
glasova: 0

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2098

Top komentatori


Ko je online
Total online: 89
Guests: 89
Users: 0