Blog

Početna » Magazin » 2015 » Jul » 24

"Lebdeći" TV i u Srbiji
U Srbiju stiže nova serija popularnih BRAVIA 4K Ultra HD televizora

U SRBIJU stiže nova serija popularnih BRAVIA 4K Ultra HD televizora. Ovi uređaji garantuju upečatljivo vizuelno i audio iskustvo, kao i izuzetan dizajn, koji se odlično uklapa u moderan enterijer.

U okviru nove BRAVIA serije ističe se vodeći ultratanki model X90C, elegantnog dizajna koji se savršeno uklapa u svaki prostor. Napravljen je od rigidnog staklenog panela Glass Light Guide Plate, koji istovremeno služi kao pozadinsko osvetljenje i deo noseće konstrukcije televizora. Zahvaljujući ovoj inovaciji u izradi LED televizora, model X90C odlikuje ekran debljine svega 4,9mm. Floating Style dizajn stvara utisak "lebdeće slike" kada se uređaj montira na zid, što najbolje izgleda u kombinaciji sa 4K prikazom.

Širok spektar intenzivnih boja, uključujući i dublji prikaz nijansi crne, oštrina i neverovatan nivo detalja, glavne su odlike 4K slike koju donosi moćni Sony procesor X1 na Android platformi. Zahvaljujući inovativnom X1 procesoru, svaki izvor signala se precizno analizira kako bi se sadržaji različitog nivoa rezolucije prilagodili mogućnostima televizora za najbolji mogući prikaz.

Osim odlične slike, podrška za HD zvuk DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) prisutna kod modela X94C i X93C povećava kvalitet audio-sadržaja, pa nećete propustiti nijedan detalj dijaloga iz svoje omiljene serije ili navijačku atmosferu sa stadiona.

Android operativni sistem i unapređeni interfejs omogućavaju izuzetno jednostavno i zabavno upravljanje televizorima iz nove BRAVIA serije. Zaboravite na klasični daljinski upravljač i otkrijte nove mogućnosti koje nude ovi televizori sa upravljačem osetljivim na dodir. Uz One-Flick Entertainment sistem, TV kanali, video-snimci sa interneta, fotografije i drugi sadržaji se jednostavno i brzo pretražuju, dok ugrađeni mikrofon nudi opciju korišćenja glasovnih komandi. Takođe, Google Cast pruža mogućnost uživanja u omiljenim aplikacijama sa mobilnih telefona sada i na velikom ekranu. Uz pomoć ove funkcije možete podeliti sadržaj sa pametnog telefona, tableta ili računara na ekran novih BRAVIA televizora.

IZVOR


JoKeR
24.07.15
335
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2168

Top komentatori


Ko je online
Total online: 36
Guests: 36
Users: 0