Blog

Početna » Magazin » 2015 » Maj » 27

Kraljice manipulacije: Šta žene kriju od svakog muškarca
1. Imala je i bolja seksualna iskustva

Ako je vaša partnerika imala nekog boljeg ljubavnika, sigurno vam to neće otkriti. Većina žena se boji da će biti osuđivane zbog svojih seksualnih želja, želje za eksperimentiranjem ili nečeg trećeg, a neke žene jednostavno to ne žele da otkriju sadašnjem partneru jer će je muškarac stalno pitati - Jesam li dobar ljubavnik, mogu li biti bolji od bivšeg? A to je ženama jako iritantno.

2. Ženske priče

Ma koliko bile otvorene u komunikaciji sa svojim partnerom, žena će ipak neke stvari podeliti samo sa svojom prijateljicom. Neke žene otkrile su da nikada sa svojim partnerom ne bi podelile tajne koje su im prijateljice ispričale.

3. Kako uspevaju biti tako lepe?

Možda je pitanje čudno, ali mnoge žene neće svom partneru otkriti koje sve rituale sprovode kako bi izgledale tako dobro. One žele da sakriju sitne bore na licu ili ostale nedostatke i neće vam otkriti na koji način im to polazi za rukom.

4. Osećanja prema bivšem

Ako pitate svoju partnerku da li je zaista raščistila sa svojim bivšim, reći će vam da jeste. Iako možda u sebi gaji još neka osećanja, to neće otkriti kako ne bi povredila svog sadašnjeg partnera. Tokom istraživanja neke žene su otkrile kako su ipak svom sadašnjem partneru rekle kako je njihov bivši bio "dobra prilika" kako bi sadašnji partner znao da mora više i jače da se potrudi.

5. Stavovi o njegovoj sestri, majci, ocu...

Mnoge žene otkrile su da će na ovim temama biti jako oprezne, bez obzira na to kakav stav imale prema nekom članu njegove porodice. Razlog tome je što ne žele da se on dovede u stanje da mora da bira između njih i nje.

IZVOR


djurdjabudic
27.05.15
326
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2149

Top komentatori


Ko je online
Total online: 15
Guests: 15
Users: 0