Blog

Početna » Magazin » 2015 » Novembar » 23

Kinezi prave najveću fabriku za kloniranje životinja!
Kinezi imaju u planu da u skorije vreme naprave najveću fabriku za kloniranje životinja piše kineska državna agencija Xinhua. ...

"Fabrika za kloniranje" biće prema planovima vredna 30 miliona dolara, a u joj će sve zainteresovane stranke moći dobiti "duplikat" svog ljubimca psa, mačke ili možda konja.!

U budućnosti će se u ovoj fabrici za kloniranje životinja moći "gajiti" i ljudski organi u telima životinja i na taj način spasiti milioni života.Fabrika će se sastojati od laboratorije, centra za kloniranje, banke gena kao i izložbenog prostora.

U tu svrhu potpisan je ugovor sa najvećom kineskom kompanijom koja se bavi replociranjem ćelija "Boyalife Group" koja je smeštena u Tjencinu. Takođe, jedan od partnera je i Južnokorejski "Sooam Bitotech Research" koja je pionir u oblasti kloniranja životinja

Fabrika počinje sa radom 2016.godine, prve životinje koje će "sići sa pokretne trake" fabrike za kloniranje biće japanske krave sa ovim kloniranjem, će se pokušati smanjiti cena visoko kvalitetnog junećeg mesa na kineskom tržištu, kazao je dr Ksu KsiaoChun, predsednik i generalni direktor Boyalife Group.

Do kraja 2015 Fondacija očekuje da klonira 550 pasa za razne svrhe, uključujući i one koje će koristiti službe beznednosti.Kina je već na industrijskom niovou uspela da klonira svinje, gotovo 500 komada koje se koriste da testiranje novih medicinskih lekova.

IZVOR


DUH
23.11.15
267
glasova: 0

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2149

Top komentatori


Ko je online
Total online: 52
Guests: 52
Users: 0