Blog

Početna » Magazin » 2016 » Januar » 15

Kako da znate da li je on zaista ozbiljan u vezi s vama?
Neki jednostavni signali mogu otkriti njegove prave namere i osećanja...

Iako je stanje zaljubljenosti najlepše na svetu, isto tako ume da bude i zastrašujuće jer se moramo suočiti sa količinom snažnih emocija dolazi i tolika količina straha da se ta ljubavna idila ne pokvari, piše sajt Cosmopolitan.

U nekim situacijama sigurno ćete uhvatiti sebe kako preispitujete da li ste u vezi vrednoj truda i kakva su njegova prava osećanja. Da li je zaista veran ili možda prekriva svoja prava osećanja?

Kako se ne biste mučile sa brojnim pitanjima, pogledajte sledećih 7 znakova koji ukazuju da ne treba da brinete - ON JE OZBILJAN KADA STE VI U PITANJU.
Želi sa vama da radi baš sve

I to ne mislimo samo na one radnje među čaršavima, već i da ide sa vama u šoping ili pravi društvo dok se fenirate kod frizera. Jednostavno, nije mu teško da se posveti i nekim vašim aktivnosti ukoliko će vas to usrećiti.
I kad imate sumnje, znate da su one neopravdane

On zapravo i ništa ne radi loše da biste sumnjali i kad bolje razmislite, on se sasvim korektno i lepo ponaša...osim što je malo više posvećeniji nekim svojim obavezama nego vama (ali to nije razlog da ga optužujete da vas ne voli više)
Priznaje kada ste u pravu

Nije mu problem da sa osmehom na licu prizna da je pogrešio i da je njegova lepša polovina ipak bila u pravu.

Pokazuje svoju ljubav

Neće svaki muškarac pokazati svoju ljubav 101 ružom, izjavama na Fejsbuku ili brojnim poklonima. Međutim, on je uvek tu kada vam je najpotrebniji i uvek će pokazati koliko mu je stalo do vas. Nebitno da li je to zagrljaj, poljubac ili samo jedna slatka poruka...
Ume da se izbori sa vašim raspoloženjima

Nema osobe na planeti koja je uvek biti živahna i nasmejana. Ali njemu preterano ne smetaju tvoje promene raspoloženja ( naročito u PMS-u), već će uspeti ili da vas orapoloži ili iskulira.
Savršeno vam je kada ste zajedno

I kad se danima ne razdvajate, nije vam dosadno i naporno i ne treba vam odmor. Kada ste zajedno, vi ste srećni i zadovoljni i možete da zamislite da ste ceo život u njegovom naručju.
Uvek je iskren i uliva poverenje

Verujete mu potpuno i znate da ćete od njega uvek dobiti iskren odgovor koje god pitanje da mu postavite. Takođe, možete mu se poveriti i ispričati mu sve što želite jer znate da će vam dati najbolji savet i utehu.

IZVOR


DUH
15.01.16
226
glasova: 2

1  
Dobar članak :-)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2167

Top komentatori


Ko je online
Total online: 21
Guests: 21
Users: 0