Blog

Početna » Magazin » 2015 » Septembar » 17

Kad ga uhvatite da vas vara: Ovo je prvo što će vam reći
ko je spreman da vara, spremio se i na to da bude uhvaćen. Već je diplomirao izgovore, a ovo ćete sigurno čuti iz njegovih usta.

Kada uhvatite partnera da vas vara, to će biti najteži period vašeg života. Ali možda još teže je njegovi izgovori koji će vam srce pretvoriti u pepeo. Evo šta će vam prvo reći kada mu kažete "Znam!"

Izgovori

Jednom kad ih uhvatite na delu, gotovo svaki prevarant počeće sa jadnim izgovorima tipa: "pogrešno si shvatila", "ona je samo prijateljica" ili "hteo sam spasiti našu vezu". Da, upravo to što ste pročitali.

Prebacivanje krivice

Neki će čak pokušati da svali krivicu na partnera, kao da ih je on/ona naterao/la na tako nešto, a najčešće to povezuju sa činjenicom da on nije imao dovoljno vremena za njih pa su pronašli nekoga ko ima.

Preusmeravanje pažnje

Umesto da se fokusiraju na rešavanje problema varanja, većina onih koji varaju pokušaće preusmeriti pažnju partnera na nešto drugo. Na primer, priznavanjem neke dugo čuvane tajne, koju je partner oduvek htio čuti od njih i pre nego shvatite, vi ćete voditi potpuno drugačiji razgovor.

Negiranje

Upravo zato, pre nego se suočite sa partnerom koji vara, pobrini se da sakupite dovoljno dokaza, koji upućuju na to da je on kriv.

IZVOR


JoKeR
17.09.15
294
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2149

Top komentatori


Ko je online
Total online: 52
Guests: 52
Users: 0