Blog

Početna » Magazin » 2015 » Jun » 23

Intel lansirao aplikaciju za daljinsko kontrolisanje računara
Bez previše pompe, Intel je predstavio novu aplikaciju za Android, pod nazivom Remote Keyboard. Aplikacija omogućava daljinsko kontrolisanje bilo kog PC uređaja putem smartfona, korišćenjem on-screen tastature i miša.

Aplikacija je dizajnirana kako bi se koristila uz PC uređaje male forme, kao što je Intelov Compute Stick, koji ili ne dolaze sa uključenim periferijama ili efektivno ne podržavaju kontrolu tastaturom i mišem. Međutim, aplikacija nije limitirana samo na PC uređaje male forme, jer se prateći softver može instalirati na bilo koji PC koji koristi Windows 7 ili noviji operativni sistem. Kada se softver instalira i poveže na Wi-Fi mrežu, aplikacija će automatski detektovati korisnikov PC tako da je konekcija veoma laka.

Remote Keyboard aplikacija dolazi sa on-screen QWERTY tastaturom sa tasterima za Control, Alt, Shift, Delete i Windows, dok prazan prostor iznad tastature služi kao trackpad. S desne strane, Intel je uključio i scroll bar. Aplikacija je trenutno dostupna samo za Android, a za sada nema informacija kada bi Intel mogao da je lansira i na druge platforme.

IZVOR


JoKeR
23.06.15
268
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2152

Top komentatori


Ko je online
Total online: 95
Guests: 95
Users: 0