Blog

Početna » Magazin » 2016 » Januar » 26

HIT! 15 NAČINA da smuvate i kresnete HRVATICU!
I prema nedavnom istraživanju PornHub sajta Srbi očigledno vole Hrvatice, a na njihovo veliko zadovoljstvo portal Returnofkings objavio je spisak od 15 načina kako za čas smuvati i odvesti u krevet Hrvaticu

Momci su sproveli istraživanje na licu mesta, a što je najzanimljivije, akcija se može sprovesti noću, ali i danju! Evo njihovih sjajnih ideja:

DNEVNI PRISTUP

1. Hrvatske devojke su izuzetno osetljive na dan utakmice. One žele da se otvore. Čak i ako ona ima slušalice i izgleda fokusirana na svoju muziku, još uvek možete dobro da prođete. Isto važi i za devojke na rolerima ("Izvinite, gde mogu da kupim rolere kao tvoje?").

NAJSLAĐA JE VOĆKA IZ KOMŠIJSKE BAŠTE! Srbi masovno traže Hrvatice po PORNO-SAJTOVIMA!

2. Hrvatska je jedno od onih mesta gde je potrebna posredna i neposredna igra. Izaberite onu koja najviše odgovara mestu gde se nalazite i njenoj ličnosti. Krenite indirektno, sa nekoliko minuta ćaskanja, a zatim joj dajte kompliment o njenoj "pozitivnoj energiji" da vidite kako će reagovati. Ako je nasmeje, gotova je. U igri ste!

3. Hrvatice će vam dati svoj broj, čak i ako imaju dečka. A to može da napravi probleme. Da biste to izbegli, kao u šali pitajte "Nisi udata, zar ne?". Njen izraz lica će vam reći sve.

4. Uvek idite na Instagram, naročito ako radite "uličnu igru". Ne samo da ćete odvojiti žito od kukolja, već vam to daje priliku da saznate šta ona hoće u životu. Hrvatska ima dosta "dobrih" devojaka koje ne piju uopšte i žele ozbiljnu vezu. Zanimljiva je ta perspektiva, pa možete da je iskoristite u svoju korist.

SRPSKI MINISTAR na "jelovniku" NAJSEKSI HRVATICE!

5. Problem na koji možete naići na prvom sastanku su devojke koje žele da povedu svoje prijatelje sa sobom. Nemojte im to dozvoliti, ili ćete zaglaviti u paklenom grupnom ćaskanju. To mora da bude sastanak 1-na-1 ili ništa.

NOĆNI PRISTUP

6. Potrebno je da gurate interakciju sasvim do kraja, da vidite koliko daleko možete ići. Ako ne dobijete barem poljubac, šanse da ćete uraditi nešto više su manje od 25% . Ali, ako dobijete strastveni poljubac sa državanjem za ruke na kraju, šanse su vam preko 50%. Lako je dobiti broj od hrvatske devojke, ali bi trebalo da probate razmenu - broj za poljubac.

7. Apsolutno nemojte dodavati hrvatsku devojku na svoj Facebook. Njima je važna pažnja i spremne su da slažu bez problema. Zapamtite, ako ne dobijete broj telefona, nema te ništa.

8. Gabori je veliki problem. Najbolji način da se borite protiv toga je da pažljivo birate lokacije na koje idete. Veliki klubovi imaju najvrelije devojke, ali im je mnogo teže prići, pa ćete na kraju opet završiti s nekom gaborkom. S druge strane, hipsteri možda imaju ružne devojke, ali na mestima na koja izlaze nema toliko gaboora. Dakle, pronađite u gradu mesto koje ima najbolju ravnotežu lepote i stava. Uspešnost u Hrvatskoj u velikoj meri zavisi od mesta koje odaberete. Opšte je pravilo, ako ste u klubu gde nisu istinski uzbuđene devojke, a vi ste stranac, treba da odete negde drugde.

9. Od toliko devojaka idu u parovima, treba odabrati onu koja je spremna da ostavi svoju drugaricu da bi se posvetila vama. To je najbolje uraditi tasko što sa sobom povedete druga, koji ne sme da bude bolji frajer od vas, ali dovoljno dobar da zabavi prijateljicu. Onda vam je pu totvoren

10. Ne delite komplimente noću! Hrvatski devojke već ima povišenu percepciju sebe i dobijaju komplimente sve vreme. One nisu nesigurne kao devojke saz Baltika ili Ukrajine.

11. Ne zovite devojku pre nego što ste spavali zajedno. Retko će odgovoriti na vaš poziv. Koristite sms.

12. Hrvatska polako prihvata šeme za jedno noć. Sa pravim pristupom, trebalo bi da možete da ih dobijete. Ključ je u agresivnosti. Čim "prošetate" s njom predložite brzo piće u vašem hotelu pre izlaska u grad. Devojke koje su najbolja meta za ovu kombinaciju imaju između 18 i 23 godine i žele da osete ukus američke seksualne kulture. Starije žene će odoleti ovoj igri.

13. Slično kao u prethodnoj tački, ugovorajte sastanke blizu mesta gde ste odseli. Ako je vaš hotel dalje od pola kilometra, šanse vam padaju.

14. Što manje fensi klub, više je prihvatljiv da devojci platite piće "bez obaveza". Hrvatska nije poput ostalih istočnoevropskih zemalja gde su uglavnom unapred iskreni u svojim namerama, pa će se devojk igrati da vama ako im date tu mogućnost. Uopšteno govoreći, ako joj se rašire zenice kad vas vidi pšrvi put, trebalo bi da joj platite to piće.

15. Najbolje je probati u Zagrebu. Spremite se da upoznate neke hardcore ženske igrače.

IZVOR


DUH
26.01.16
317
glasova: 2

1  
Netočno  tongue

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2162

Top komentatori


Ko je online
Total online: 63
Guests: 63
Users: 0