Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 11

Gradonačelnik zabranio sečenje torti na svadbama!
Gradonačelnik glavnog grada Čečenije,Groznog ,doneo je jedan veoma bizaran i čudan zakon.Gradonačenlink je zabranio sečenje svadbene torte odnosno praktikovanja svadbenog običaja kada mladenci isecaju prvo parče svadbene torte..

Nazivajući taj običaj "suviše zapadnjačkim", Muslim Hučijev je poručio građanima da moraju da rade na "očuvanju svog duhovnog i kulturnog razvoja" pa je zbog toga doeno odluku da zabrani b budućim mladencima u gradu Groznom sečenje svadbenih torti

Na spisku zabranjenih svadbenih običaja našli su se i "nepristojni plesni pokreti", pa se tako preporučuje da mlada i mladoženja tokom prvog plesa stoje na metar jedno od drugog, a najbolje je da mlada uopšte ne pleše.?!

Gosti ne smeju da se pojave na svadbi u alkoholisanom stanju, kao ni u odeći koja "nije u skladu sa čečenskim mentalitetom".

Potez gradonačelnika ismejan je na društvenim mrežama. Jedan korisnik se zapitao kako će ubuduće jesti tortu na svadbama. "Izgleda da ću morati da je grizem", napisao je on.

Kako prenose ruski mediji, "svadbene racije" su već sprovedene u delo, a Hučijev planira da zabranu proširi i na rođendane i godišnjice.?!

IZVOR


DUH
11.10.15
243
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2203

Top komentatori


Ko je online
Total online: 62
Guests: 62
Users: 0