Blog

Početna » Magazin » 2015 » Jun » 6

Filmske greške koje možda niste ni primetili
U Holivudu je snimljeno na hiljade minuta, kadrova i scena, pa nije ni čudno da se dogodi i koja greška u finalnoj verziji filma. Ovo su samo neke od njih.

Iako reditelji na stotinu puta proveravaju materijale, nekada im se desi da im i promakne koja sitnica u finalnoj verziji.

Jedne od najsmešnijih grešaka svakako su one snimljene u “Piratima sa Kariba” gde gusarskog kapetana Džeka Speroua glumi slavni Džoni Dep. Tako se u finalnoj verziji filma sasvim slučajno našao i član tima koji tamo nije trebao biti...... ili kao kad se avion pojavio u kadru Breda Pita u filma “Troja”.

Čak se i serijalu “Gospodar prstenova” omakla koja greška. Jeste li primetili sat na Galdanfovom ručnom zglobu?Pogledajte malo bolje i “Transformerse” jer se u odrazu kamiona jasno može videti kamera koja je snimala celu akciju.Ništa bolje nije prošao ni prvi film “Sumrak sage” kada se u odrazu stakla videla cela antena glumačke ekipe koja je snimala scenu Bele i Edvarda.Što vam je još promaklo? Pogledajte u videu ispod.

IZVOR
JoKeR
06.06.15
297
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2215

Top komentatori


Ko je online
Total online: 22
Guests: 22
Users: 0