Blog

Početna » Magazin » 2015 » Jul » 8

Evo šta se krije iza seksa za jednu noć
Pre nego što se u njega upustite, budite sigurni da je seks za jednu noć baš ono što želite...

Usputni seks ne mora inicijalno da bude neka velika stvar, ali jeste li sigurni da ćete se moći da se nosite s emocijama nakon što bude učinjeno?

Vaša i njegova perspektiva.

Muškarci i žene imaju drugačije emocije. Daleko manji broj žena nego muškaraca zapravo može da ima usputni seks bez emocija. Za one koje to ne mogu, uvek postoji opasnost da ostanu emotivno slomljene. Pre nego što se prepustite trenutku dobro razmislite možete li to da podnesete bez posledica, jednako kao i on.

Bivši u mislima, novi u krevetu.

Često je usputni seks odraz prošlih bolnih veza i raskida, stoga ne želite da budete ranjive kao u dugoj vezi. Verovatno još uvek gajite osećanja prema svom bivšem i nastojite da ih se rešite menjanjem više partnera. Razmislite kada i kako ćete koristiti usputni seks kako biste popunili prazninu. Takođe, znamo da verovatno uplašeno bežite da ne biste bili ponovno povređeni. Pametno je da rasčistite sve vezano za prošlost kako biste mogli slobodno da potražite zabavu.

Poruka koju (ne) želite da pošaljete.

Ako vas frajer privlači, ostvarili ste odličnu komunikaciju, onda on može da vidi koliko daleko može da ode. Ako se seks dogodi prerano, on će da se pita jeste li i s drugim frajerima odmah završili u krevetu kao i s njim. Zapravo, što pre "popustite", manje će frajera planirati ozbiljnu budućnost s vama.

IZVOR


JoKeR
07.07.15
283
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2100

Top komentatori


Ko je online
Total online: 46
Guests: 46
Users: 0