Blog

Početna » Magazin » 2015 » Jun » 3

Evo kako srpski policajac naplaćuje Amerikancu kaznu, dok Nemac prevodi
Vrhunac svega je bio kada je policajac Amerikanca pitao za mesto stanovanja, kako bi mu poštom poslao kaznu.

Nakon što su jedan Amerikanac po imenu Vilijams i Nemac bili u obilasku Liberlanda sa još tri prijatelja, prolazili su kroz našu zemlju gde ih je policija zaustavila sa namerom da im naplati kaznu.

Međutim, možete li da zamislite kakva je rasprava između Amerikanca koji ne zna srpski, policajca koji ne zna engleski i Nemca koji prevodi?

Tako, na primer u drugom minutu videa, policajac počinje da viče na vozača jer ovaj nije imao dovoljno para za propisanu kaznu i ubrzo odlazi do službenog vozila sa strančevim pasošem kako bi mogao da mu napiše kaznu.

- Alo bre, imaš li ti da platiš ili ne? – prodrao se policajac na stranca koji mu je odgovorio:

- Zar ovo nije dovoljno? Ja neću da izađem iz kola – odgovrio mu je mladić.

Kao da već čitava situacija nije dovoljno smešna, u četvrtom minutu snimka policajac ponovo prilazi vozilu kako bi Vilijamsa upitao za adresu stanovanja (inače čovek je iz Majamija), da bi mogao da mu napiše kaznu i pošaljem putem pošte!? Zatim ga je ponovo pozvao da priđe njihovom službenom vozilu, što je ovaj ponovo odbio.U narednih nekoliko minuta konstantno su se raspravljali oko toga da li će Vilijams priđe policijskom automobilu, što je on uporno odbijao, pa je u jednom momentu njegovom vozilu prišla žena policajac, što je sve muškarce u kolima obradovalo.

Žena koja zna engleski jezik je objasnila da je čitav problem izbio oko toga što on zapravo nema dovoljno novca u dinarima da plati kaznu, već je jedan deo kazne dao u dinarima, dok je drugi u evrima, što je policajac morao da vrati.

Na kraju, njemu je rečeno da ukoliko ne želi da plati kaznu na licu mesta, mora da ode u Suboticu, i da ih tamo sačeka, jer oni svoju smenu završavaju za sat vremena, a u protivnom, odnosno ukoliko ne plati kaznu, pasoš će mu biti oduzet na pet dana i neće moći da napusti Srbiju.

Pogledajte ceo ovaj urnebesan video snimak koji će vas sigurno namsejati do suza:

IZVOR
JoKeR
03.06.15
352
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2152

Top komentatori


Ko je online
Total online: 80
Guests: 80
Users: 0