Blog

Početna » Magazin » 2015 » Jul » 8

Evo kada su žene sigurno raspoložene za seks
Muškarci obično optužuju žene da nisu raspoložene za seks svaki put kad su oni - a zašto ne bi iskoristili ove situacije?

Kad su žene raspoložene za seks, pitanje je koje će pre ili kasnije postaviti svaki muškarac kojeg je draga odbila u krevetu i okrenula se na drugu stranu da spava.

No, nije to baš tako jednostavno - žene su jednostavno raspoložene za seks u nekim drugim trenucima koje treba kvalitetno iskoristiti. Sigurno ste doživeli seks pomirenja - nema boljeg načina da se odnosi poprave nakon žestoke svađe.

Neki koji su održavali vezu na daljinu sigurno su vam ispričali prilično sočne priče kad su se nakon par meseci napokon našli nasamo s partnerom ali isto je dobro i kad uđete u vezu s ženom koja je dugo bila sama - vatromet je zagarantovan.

Ipak, vratimo se mi na normalne situacije ... Recimo, dobro je iskoristiti kreativnost svoje drage - kad je u zanosu, prilazak u pravom trenutku oslobodiće pravu oluju.

Ciljajte ovulaciju - ma koliko to vama zvučalo sumanuto, upravo su tada hormoni potpuno podivljali i žena je sigurno napaljena, stoga krišom pratite njen menstrualni ciklus. Dobro će poslužiti i malo ljubomore - ako vidi da neka vaša kolegica ili prijateljica flertuje s vama, sigurno će poželeti da vam pokažr zašto ste odabrali baš nju ...

Za kraj - seksi film. Ne oni koje krišom gledate, nego neki koji bi i ona izabrala (romantična komedija), no vi pre toga proverite da li ima vrućih scena ...

IZVOR


JoKeR
07.07.15
320
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2152

Top komentatori


Ko je online
Total online: 71
Guests: 71
Users: 0