Blog

Početna » Magazin » 2016 » Januar » 27

EROTIČNI SNOVI: Šta znači kad sanjate seks sa strancem, bivšim ili prijateljem?
Sigurno ste imali makar jedan od ovih snova, otkrijte njegovo značenje.

Svima, pa čak i onima koji su u srećnom braku ili vezi, dešava se da imaju erotične snove. Ukoliko sanjate nekoga ko nije vaš partner, ne znači da varate tu osobu. Sem ako nemate nekih porodičnih problema, ne treba da se brinete ako s vremena na vreme iskusite neki od ovih snova.

1. Vođenje ljubavi sa osobom koja ti se i ne sviđa

U ovom slučaju treba da znaš kakvog je karaktera ta osoba, da li je nežna, agresivna, vesela, ljubazna itd. Takvi snovi predstavljaju potrebu da te neke osobine ili jednu glavnu osobinu ti sam prisvojiš i takoreći integrišeš. Dakle ne radi se o tome da te taj neko seksualno privlači već samo neke njegove/njene osobine.

2. Vođenje ljubavi sa strancem

Generalno, ovo predstavlja neku vrstu potrebe za neverom, dok se kod samaca može tumačiti kao želja za slobodom. Sa strancem se osećaš lakše, avanturistički i uzbudljivo, sve ono što ti u većoj meri treba i na javi.

3. Vođenje ljubavi sa bivšim/om

Sem ukoliko još uvek postoji prava privlačnost prema njemu/njoj, ovakvi snovi mogu da predstavljaju želju da napokon stavite tačku na celu priču. To je jedan simbolični kraj koji ti dozvoljava da nastaviš dalje bez griže savesti. Ipak, ako još uvek osećaš nešto prema bivšoj ljubavi, to je jasan znak da ti je i te kako stalo do te osobe i da želiš da ponovo budete zajedno.

4. Gej/lezbijski snovi

Ukoliko niste sigurni što se vašeg seksualnog opredeljenja tiče, ovakvi snovi vam pokazuju da morate da raščistite što pre sami sa sobom. Sa druge strane, ako znate da niste pristalica istopolnih veza, ovakvi snovi samo sugerišu potrebu da se povežete sa vašom nežnom stranom.

5. U snu dozvoljavate da vas gledaju dok vodite ljubav sa nekim

Ovakvi snovi su češći kod žena koje imaju potrebu da se prepuste, ne samo u krevetu. Tabui mogu da utiču na život sanjara, ali njena podsvest želi više slobode. Sa druge strane, ovo može da pokaže i jednu skrivenu, egzibicionističku stranu za koju možda niste ni znali da posedujete.

IZVOR


DUH
27.01.16
303
glasova: 2

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2207

Top komentatori


Ko je online
Total online: 49
Guests: 49
Users: 0