Blog

Početna » Magazin » 2015 » Maj » 30

Duhoviti momci su bolji u krevetu
Studentkinje Univerziteta u Olbaniju koje su učestvovale u istraživanju potvrdile su da sa duhovitim momcima doživljavaju više orgazama i da se uz njih lakše opuštaju.

Pripadnici jačeg pola, ubeđeni da žene padaju na brza kola, lovu i mišiće, u velikoj su zabludi. Dame su rekle svoje - duhoviti momci su bolji u krevetu, pokazuje najnovija studija Univerziteta u Olbaniju.

U istraživanju su učestvovale studentkinje u ozbiljnim vezama koje su govorile o sadašnjem i prošlim iskustvima. Što je partner bio duhovitiji, žena je doživljavala više orgazama. I intenzivnije! Sa momcima koji ih zasmejavaju devojke se osećaju sigurnije, češće iniciraju seks i vode ljubav, pa se i lakše opuste i dožive vrhunac.

Takvi muškarci su, prema mišljenju dama, popularniji, kreativniji i bolji lideri od onih bez smisla za humor. Studija je potvrdila ranija saznanja o značaju duhovitosti u muško-ženskim odnosima. Psihologe to ne iznenađuje - humor je znak inteligencije, a žene svesno ili podsvesno traže inteligentne partnere. Nekada, inteligencija je značila preživljavanje, a danas bolji posao i status.

IZVOR


JoKeR
30.05.15
316
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2207

Top komentatori


Ko je online
Total online: 27
Guests: 27
Users: 0