Blog

Početna » Magazin » 2016 » Februar » 18

DOMINANTNO UPADLJIV SAT! – URWERK UR-105
Kada je reč o luksuznim satovima, mali broj proizvođača ima hrabrosti da se poigra bojama. Boje su jednostavno nešto o čemu se ne govori u svetu luksuznih satova. Međutim, švajcarski proizvođač luksuznih satova, kompanija URWERK, koristi boje da bi, po rečima svog su-osnivača i vrhunskog sajdžije Feliksa Baumgartnera „izazvali taj primarni impuls, zaljubljenost na prvi pogled zbog boja koje vas pogađaju pravo u oko ”. I zaista, bez boja, verovatno bi malo ljudi primetilo predivni model UR-105 TA.


Sa verzijama sata u bojama, URWERK prkosi tradiciji da crna bude dominantna boja i mami vas da na njihove satove ne gledate samo iz ugla mehanike i kvaliteta izrade. UR-105 TA nije okrugao kao većina satova. Nema kazaljke niti fensi turbijon. Umesto toga, ima 4 indikatora poređana u krug, od kojih svaki ima po tri broja. Indikatori se nazimenično pojavljuju ispod crnog poklopca dok prolaze pored vođice za minute. Oznaka TA znači “Turbine Automatic”, što je inovativni sistem navijanja koje regulišu dve vazdušne turbine koje su vidljive sa zadnje strane sata.


Iako je ovo automatski sat, to se može onemogućiti i, ukoliko želite, možete ručno da ga navijate. UR-105 TA je dostupan i u dve „klasične“ verzije: „All Black” od titanijuma i čelika, i „RG” od titanijuma i crvenog zlata. Verzije „Black Orange” i „Black Lemon” su dostupne kod odabranih prodavaca u Dubaiju, Dohi, Parizu, Singapuru, Bangkoku i Los Anđelesu, a kod njih ćete morati da se raspitate i o ceni.


IZVOR
JoKeR
18.02.16
326
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2213

Top komentatori


Ko je online
Total online: 38
Guests: 38
Users: 0