Blog

Početna » Magazin » 2015 » Oktobar » 30

DOKAZANO I ISPROBANO: Muškarci koji piju pivo imaju bolju erekciju!
Svi misle da alkohol smanjuje seksualnu moć muškaraca i to je najverovatnije tačno, ali to ne važi za pivo

Postoji verovanje, a prema dosadašnjim istraživanjima to je i tačno, da alkohol smanjuje libido i tako muškarcima smanjuje seksualnu moć.

Ipak, najnovije otkriće seksologa Ket Van Kirk, počiva na upravo suprotnoj tezi, koja će obradovati sve pivopije. Naime, nekoliko čaša piva, pre seksa, muškarcima pomaže da se bolje iskažu u krevetu.

U svojoj knjizi “Rešenja za bračni seks: Pravi vodič za spas seksualnog života”, ona opisuje četiri načina na koje muškarci mogu profitirati od pijenja piva.

Mogu duže da izdrže
Pivo osolobađa velike količine fitoestrogena, koji, dokazano, odlažu orgazam. Reč je o biljnim materijama u pivu koje deluju slično kao ženski polni hormon estrogen.

Intenzivnija erekcija
Tamno je pivo još bolje od svetlog jer sadrži visok udeo gvožđa, koje podstiče cirkulaciju i dovođenje krvi u penis pa su erekcije duže i intenzivnije.

Manji rizik od infarkta
Muškarci koji svakodnevno piju pivo izdržljiviji su u fizičkim aktivnostima nego oni koji ga uopšte ne konzumiraju. Pored toga, pivopije imaju 31 odsto manji rizik od srčanih oboljenja, infarkta i moždanog udara, otkrili su italijanski naučnici.

Bolja probava
Pivo uravnotežuje metabolizam, što znači da ljudi koji ga piju ne bi trebalo da imaju problema s nervoznim crevima usred seksa. Bogato je probioticima i vitaminom B koji povoljno deluju na varenje.

IZVOR


DUH
30.10.15
204
glasova: 2

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2207

Top komentatori


Ko je online
Total online: 34
Guests: 34
Users: 0