Blog

Početna » Magazin » 2015 » Septembar » 29

DEVOJKE, DOBRO ZAPAMTITE: Evo kako muškarci znaju da ih varate!
Zapanjujuće je da su muškarci mogli tačno da prosude prema fotografijama nakon kratke prezentacije, s obzirom na to da je inače tačnost prosuđivanja relativno slaba

Muškarci mogu reći koliko je neka žena neverna samo na osnovu njenog izgleda, pokazalo je novo istraživanje koje je proučavalo može li se vernost prosuditi samo gledajući u stranca suprotnog pola.

"Zapanjujuće je da su muškarci mogli tačno da prosude prema fotografijama nakon kratke prezentacije, s obzirom na to da je inače tačnost prosuđivanja relativno slaba", komentarisali su stručnjaci Univerziteta zapadne Australije.

U dva eksperimenta psiholog Samanta zaključila da su heteroseksualni muškarci mogu da izaberu verniju ženu između dve gledajući samo sliku.

Međutim, svi koji su učestvovali nisu mogli da procene isto gledajući pojedinačno žene, a to je dovelo do zaključka da je za vernost procenjivanja ipak potrebno da uporede dve žene.

Istraživači su koristili 34 fotografije heteroseksualnih žena od 20 do 42 godine, a imali su informacije jesu li te žene prevarile svoje partnere ili su pak bile verne.

IZVOR


DUH
29.09.15
328
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2168

Top komentatori


Ko je online
Total online: 58
Guests: 58
Users: 0